Darreres Notícies

L’Àrea d’Esports us presenta la nova graella d’activitats dirigides per aquest quart trimestre de l’any (del 3 d’octubre fins al 30 de desembre de 2016).
El proper diumenge 9 d’octubre de 2016, l’Àrea d’Esports organitza amb col·laboració del Consell Esportiu del Baix Camp el Cros Escolar a la platja de l’Arenal. Us hi esperem!
El proper diumenge 2 d’octubre de 2016, es realitzarà la XXVI Milla Urbana de Vandellòs, a partir de les 17 hores. Al finalitzar l’entrega de premis s’oferirà xocolata per tots els participants i acompanyants. Us hi esperem!
L'Àrea d'Esports de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, us informa dels resultats esportius del passat cap de setmana.
L’Àrea d’Esports de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant juntament amb l’Espai de fisioteràpia i benestar Gemma Arias ha organitzat  un Curs de ioga a la Piscina Municipal Coberta de l’Hospitalet de l’Infant. Aquest curs es realitzarà tots els divendres dels mesos d’octubre i novembre de 2016, d’11:30 a 12:30 hores....
L’Àrea d’Esports de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat a partir del 3 d’octubre, a la Piscina Municipal Coberta de l’Hospitalet de l’Infant, classes de Zumba per a infants menors de 14 anys. L’activitat es realitzarà tots els dilluns i dimecres de 16:45 a 17:30 hores. + info: 977 820 523
L'Àrea d'Esports de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant us presenta la programació de les activitats esportives de tardor hivern 2016-2017.
Campus porters Àster
Des del dia 10 de juliol i fins diumenge 24, l’alberg esportiu Àster, del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, acull un campus d’entrenament de porters. Una vintena de nois estrangers, bàsicament de procedència russa, estan fent entrenaments i tecnificació com a porters de futbol a les instal·lacions...
L’Àrea d’Esports us presenta la nova graella d’activitats dirigides per aquest tercer trimestre de l’any (del 4 de juliol fins al 30 de setembre de 2016).
Guanyadors de la Mitja Marató amb representants del consistori i SB Hotels
250 atletes van participar en la Mitja Marató de l’Hospitalet de l’Infant que va tenir lloc el dissabte dia 4 de juny. La prova, malgrat tenir un recorregut planer i urbà a tocar del passeig marítim durant bona part del circuit, va resultar més dura per als corredors del que s’esperava a causa de l’elevada humitat...

Pàgines