Darreres Notícies

L’Àrea d’Esports de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant organitza el Campionat Femení de Futbol Sala   Per a més informació podeu adreçar-vos a les oficines de l’Àrea d’Esports (tel. 977 820 523).
L’Àrea d’Esports de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant organitza el Campionat de Futbol Sala Sènior Masculí. Per a més informació podeu adreçar-vos a les oficines de l’Àrea d’Esports (tel. 977 820 523).
L’Àrea d’Esports de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant organitza el Campionat Infantil de Futbol Sala. Per més informació podeu adreçar-vos a l’Àrea d’Esports.
L'Àrea d'Esports de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant us informa de les activitats esportives del proper cap de setmana.
El proper diumenge 26 de juny de 2016, la Penya Ciclista de l’Hospitalet de l’Infant, organitza una "Bicicletada popular". La sortida serà a la Plaça dels Pins a les 10 hores i el recorregut a realitza serà pels carrers del poble. Al finalitzar es repartirà al assistents coca amb sucre. Us hi esperem !
Els infants i joves de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ja tenen a l’abast l’oferta d’activitats esportives d’estiu. L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat per aquest estiu 2016 una àmplia oferta d’activitats de lleure per a infants i joves amb l’objectiu de...
Guanyadors de la Mitja Marató amb representants del consistori i SB Hotels
250 atletes van participar en la Mitja Marató de l’Hospitalet de l’Infant que va tenir lloc el dissabte dia 4 de juny. La prova, malgrat tenir un recorregut planer i urbà a tocar del passeig marítim durant bona part del circuit, va resultar més dura per als corredors del que s’esperava a causa de l’elevada humitat...
Representants de l'organització a la presentació de la Vandekames 2016
El període d’inscripció a totes les curses (la roja, la blava, la groga i la verda, la Ultra i la negra) de la Vandekames 2016 ja està obert. Per apuntar-se a alguna d'aquestes modalitats només cal entrar a la pàgina web: www.vandekames.com. La 6a edició de la Vandekames, l’esdeveniment esportiu de muntanya pensat per...
Els representants de l'Ajuntament i de l'empresa Running Solutions
L’Hospitalet de l’Infant acollirà el dissabte 3 de setembre un triatló. Això serà possible gràcies al conveni de col·laboració signat dimecres 13 d’abril, per l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia, en representació de l’empresa municipal que gestiona els esports (Llastres Serveis Municipals...
L’Àrea d’Esports us presenta la nova graella d’activitats dirigides per aquest segon trimestre de l’any (del 4 d’abril fins a l’1 de juliol de 2016).

Pàgines