Darreres Notícies

Ara reservar pista és més fàcil i més còmode amb la nova APP Reserva play.   S’amplia l’horari de joc, tots els dies de 8 a 22 hores.   A més amb promocions de recargues al teu moneder.
L’Àrea d’Esports organitza el 5è Campionat d’Hivern de natació a la Piscina Municipal Coberta de l’Hospitalet de l’Infant el proper dissabte 2 de febrer de 2019.   Per més informació podeu adreçar-vos a l’Àrea d’Esports.   S’adjunta cartell.
Imatge de l'acte de lliurament de la recaptació
En representació de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, la regidora d’Esports, Cristina Borràs, ha lliurat els diners aplegats en la VII Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant a la presidenta de la delegació de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre...
L’Àrea d’Esports organitza el proper 27 de gener de 2019, el Torneig Express de Pàdel a les pistes de la Zona Esportiva Àster.   Les inscripcions es poden fins al 24 de gener de 2019. El preu és de 4 € per les persones abonades i/o inscrites al curs de raqueta o 8 € per la resta.   S'adjunta cartell.
Cartell Circuit Curses per Muntanya Camp de Tarragona 2019
La Cursa de la Portella de l’Hospitalet de l’Infant i la Vandekames de Vandellòs estan incloses en el nou Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona que es va presentar el passat dissabte 12 de gener, a les 18.30 hores, a la Sala d'Actes del Museu d'Art Modern de Tarragona.   La presentació va anar a càrrec de...
L’Àrea d’Esports us presenta la nova graella d’activitats dirigides per aquest proper mes de gener de 2019.   Graella d'activitats dirigides.
L’Àrea d’Esports de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant vol agrair a tots els participants per la seva assistència a la VII Cursa Sant Silvestre. La recaptació de 457 € seran destinats íntegrament a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.   Moltes gràcies.
L’Àrea d’Esports de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant us presenta les tarifes dels abonaments de les instal·lacions esportives municipals per al proper any.   Més informació al fullet informatiu.
Per als dies 12 i 13 d’abril, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Club Esportiu Eutiches organitzaran conjuntament l’EUTICHESBOOK 2019, un esdeveniment motociclista no competitiu per carreteres interiors obertes al trànsit que travessen les Muntanyes de la Costa Daurada, els Ports, el Priorat i...
Fotografia de dos usuaris provant el sistema
L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant posa a disposició dels usuaris de les pistes de tennis i pàdel municipals una aplicació mòbil (app) per poder fer-ne la reserva. L’objectiu és facilitar-los un sistema més còmode de reserva i alhora millorar-ne el servei. I és que, per mitjà d’...

Pàgines