Àrea Administrativa i d’Arxius: on treballa el personal administratiu i la seva funció és la d’atendre a l’usuari, des d’aquí es realitza la citació de les visites i la programació de totes les activitats assistencials.

Àrea de Consultes: està formada per despatxos correctament equipats per a realitzar l’assistència sanitària a la població. Dins d’aquesta àrea està ubicada la consulta d’odontologia.

Àrea d’Urgències: sala de consulta equipada per atendre qualsevol emergència mèdica (electrocardiògraf, monitor desfibril·lador, medicació endovenosa, etc.). S’ha de tenir en compte que l’hospital de referència es troba situat a 30 Km.

Aula d’Educació Sanitària: espai polivalent dotat de material audiovisual (TV, vídeo, retropojector, projector de diapositives, etc.). En aquesta aula també es realitza la preparació maternal de les embarassades.

Zona de personal sanitari: dormitoris, vestuaris, biblioteca i sala d’estar.

Centre Assistencial de Vandellòs: és un edifici remodelat on es dóna assistència als habitants de Vandellòs. Disposa d’una sala d’espera, despatx per als administratius amb l’arxiu, sala de cures, i consulta mèdica i d’infermeria. Disposa del mateix equipament que el CAP de Hospitalet.

Responsables ABS:

 

Contacteu:

Formulari de contacte de l'Àrea Salut

 

Com arribar:

Ctra. de Móra, 15-18
43890 l'Hospitalet de l'Infant
Tel. 977 820 336
Fax. 977 820 640

Departament de Salut de l'Ajuntament:

CONTACTE:

salut@vandellos-hospitalet.cat

Facebook Salut Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant