Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

12a Cursa de la Portella / 19/03/2023, a partir de les 9:30 h, a l'Hospitalet de l'Infant

Cursa de muntanya organitzada pel Club Centre Excursionista Serres del Mestral, amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

La inscripció està oberta, a la pàgina web www.serresdelmestral.cat. La data límit per apuntar-s’hi serà el 15 de març, sempre que no s’arribi abans al màxim de participants (450).

En aquesta edició, les persones interessades a prendre-hi poden escollir entre tres modalitats:

- la cursa clàssica, que té un recorregut de 17 km, amb un desnivell positiu acumulat de 900 m, que està adreçada a corredors i corredores de com a mínim 14 anys, amb experiència.

- la cursa exprés, de 10 km i 300 m de desnivell positiu, per a corredors i corredores de com a mínim 14 anys que es vulguin iniciar en el món de les curses de muntanya.

- la caminada, oberta a tothom, amb un recorregut de 10 km i un desnivell positiu de 300 m, que transcorre paral·lel a la costa i travessa l’Espai d’Interès Natural de la Rojala-Platja del Torn.

La major part dels tres circuits passaran per senders, corriols i camins de terra, tots ells degudament senyalitzats amb cintes o marques al terra, que permetran als i les participants gaudir dels paisatges de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, caracteritzats pel contrast entre mar i muntanya. En aquest sentit, cal tenir en compte que l’objectiu d’aquesta cursa és fomentar l’esport i donar a conèixer les muntanyes i l’entorn natural del municipi.