Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

6a Ruta de tapes / Del 6 al 15 de maig, a l'Hospitalet de l'Infant

Organitza: L’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH), amb el suport de la Regidoria de Turisme.

En aquesta edició, hi participaran un total de 16 establiments de l’Hospitalet de l’Infant, que oferiran una tapa i una beguda ( “canya” o “quinto” de cervesa, copa de vi o aigua) per 3,5 euros.

Durant aquests dies, qui participi en aquesta ruta no només tindrà l’oportunitat d’assaborir les tapes elaborades especialment per a l’ocasió pel Bar Mediterrani, Taberna Nevada, Bar-Restaurant D’Antis, Bar-Cervecería Cal Rullo, Restaurant-Pizzeria Can Donatello, Restaurant Nàutic, Cerveceria El Drac, Restaurant Le P’etit Normand, El Rebost de Ca Belardo, Torn Restaurant Blauverd, Restaurant Vanes, Restaurant LB21, Café Rosarito, Restaurant Hotel Sancho, Bar-Gelateria La Jijonenca i Xiringuito del Pep, sinó també de prendre part en el sorteig de tres premis: un val de 60 euros per gastar als bars i restaurants locals; un val de 45 euros per comprar als comerços locals; i una cistella de productes de proximitat.

Per entrar en el sorteig d’aquests premis, s’hauran de tastar com a mínim 3 de les 16 tapes proposades. En el fullet informatiu de la Ruta, que es podrà aconseguir a l’Oficina de Turisme o a qualsevol dels establiments participants, hi haurà de quedar segellada cadascuna de les 3 tapes. El client/a haurà de votar la tapa que més li ha agradat i emplenar el fullet amb les seves dades personals. Després l’hau de dipositar a les urnes/bústies que trobarà als bars i restaurants participants o a l’Oficina de Turisme.

El sorteig dels premis es farà el 18 de maig, a les 12 h, a Ràdio l’Hospitalet de l’Infnat i el nom dels guanyadors/es s’anunciarà al Facebook de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH). Allí també s’hi farà públic el nom del restauradora/a guardonat/ada.

En aquesta edició, els restauradors/es opten a un premi per la «Millor tapa», per a qui hagi obtingut la valoració més alta dels clients/es, consistent en un menú degustació per a dues persones al restaurant Les Moles d’Ulldecona, que té una Estrella Michelin i dos Soles Repsol.

FULLET INFORMATIU