Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Cinema CineXic: El viatge d'Ernest i Célestine / 05/04/2024, a les 18 h / Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant

Organitza: Biblioteca Infant Pere

CineXic és un programa d’impuls del cinema infantil en català a través d’un circuit de sales arreu del territori, a càrrec d'Òmnium Cultural i la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya. Una programació estable de pel·lícules infantils en català per a tota la família. Cada mes podeu gaudir d’una nova experiència a les vostres sales de cinema.

"El viatge de l'Ernest i la Célestine"
L’Ernest i la Celestine tornen al país de l'Ernest per poder arreglar el seu preciós violí espatllat. Aleshores, descobreixen que la música ha estat prohibida a tot el país des de fa anys. Per ells, és impossible viure sense música! Amb l'ajuda dels seus còmplices, entre els quals hi ha un misteriós justicier emmascarat, l’Ernest i la Celestine intentaran posar fi a aquesta injustícia, per poder tornar a portar l'alegria al país dels ossos.

El duet nominat a l'Oscar, l'Ernest i la Celestine, torna per a una nova i emocionant aventura que els porta a l'exòtica terra de Gibberitia. La seva amistat única i el seu amor per la música s'uniran una vegada més en una història poètica i commovedora que captivarà nens i adults per igual.

Direcció: Jean-Christophe Roger, Julien Chheng
Temàtica: Amistat.

[button link="https://culturaalabast.cat/wp-content/uploads/2024/03/elviatgeernestcelestine_ritaluca_cat.pdf" newwindow="yes"] PER DESCARREGAR MATERIAL DIDÀCTIC[/button]