Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Concert inaugural del VI Festival Internacional de Guitarra a càrrec de Las Migas / 05/07/2023, a les 20 h, a l'Hospitalet de l'Infant

Organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant sota la direcció artística d’Anders Clemens i la coordinació general de María Patricia Mercado.

Poques formacions trobem en el mercat musical que atresorin virtuts tan notables com les que llueixen Las Migas. Aquestes quatre dones porten més de divuit anys conquistant escenaris nacionals i internacionals, deixant clar per què s’han convertit en tot un referent del flamenc més femení, valent i alegre.

Amb un premi als Latin Grammy al Millor Àlbum Flamenc pel seu últim treball «LIBRES» (2022) i un Premi de la Música Independent (MIN) al Millor Àlbum Flamenc 2020, Las Migas són una de les bandes consolidades més màgiques i internacionals.

Després d’un intens World Tour per tota Europa, els Estats Units i Llatinoamèrica, Les Migas tornen amb més força que mai per a presentar el seu nou treball discogràfic «LIBRES».

És el seu treball més lluminós, alegre i arriscat, produït per Marta Robles, que s’estrena en aquesta nova faceta, on mostra el costat més esquinçador de l’amor i de la vida, un homenatge a la força de la dona, a la naturalesa, a la llibertat. Temes amb picades d’ullet a nous estils com el country, el pop americà i la música urbana, sempre partint del flamenc i la música espanyola que les caracteritza i els dona un segell únic.
Amb el ball de Carolina l’«Chispa», les seves veus renovades, molta frescor i nous sons, Las Migas estan de festa. 


Més informació d'aquest concert i dels altres concerts programats dins del VI Festival Internacional de Guitarra i venda d'entrades
a https://www.guitarfesthospitalet.cat/