Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Concert "Les artistes de la terra" / 08/07/2023, a les 20 h, a l'Hospitalet de l'Infant

És el quart concert del VI Festival Internacional de Guitarra de l'Hospitalet de l'Infant, organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant sota la direcció artística d’Anders Clemens i la coordinació general de María Patricia Mercado.

Les protagonistes  d'aquest concert seran:

- La jove intèrpret Bruna Escolà, graduada en interpretació de música clàssica a l’especialitat de guitarra al Conservatori Superior del Liceu, que ja ha rebut diversos premis; i la consolidada guitarrista Carmen Becerra, que ja ha participat en tres edicions del Festival i que actualment compagina la seva activitat concertística arreu del món amb la pedagògica, impartint classes a l’escola de música Aiete musika eskola de Donosti.

- «Guitarres d’anada i tornada», un projecte nascut de l’intercanvi musical entre alguns instruments de corda polsada de la història encapçalat per Ekaterina Zaytseva, concertista de trajectòria internacional, amb una activitat de gairebé 100 concerts cada any; i la també prolífica guitarrista Belisana Ruiz.

- El Nus Duo, el projecte cambrístic en el qual conflueixen les inquietuds artístiques de la flautista Alba Vinti i la guitarrista Inés del Riu. Aquest duet va sorgir l’any 2019 en el si del Conservatori Superior de Música d’Aragó, on reben classes d’Anders Clemens (el director artístic del Festival) i André Cebrián.

Més informació d'aquest concert i dels altres concerts programats dins del VI Festival Internacional de Guitarra i venda d'entrades a https://www.guitarfesthospitalet.cat/