Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Conferència d'Àlex Roca /02/12/2023, a les 10:30 h, a l'Hospitalet de l'Infant

Activitat organitzada per les Regidories de Benestar Social i Salut per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Amb tan sols 6 mesos de vida, l'Àlex Roca va patir un herpes cerebral que li va provocar una paràlisi cerebral, que el va deixar amb un 76% de discapacitat física que li afecta principalment la mobilitat i la parla, per la qual cosa es comunica per llenguatge de signes.

Els metges que van atendre el seu cas no li van donar gaire esperança de vida, però res no li ha impedit aconseguir portar una vida normal i convertir-se en un exemple de superació. L'esport, es va convertir en el seu motor de vida i l'ha portat a haver fet 4 triatlons, a participar en la TITAN DESERT 2018 i en la PILGRIM RACE 2018.

Les xerrades que imparteix són dedicades a canviar la mentalitat d'aquelles persones amb prejudicis envers les que tenen alguna discapacitat. Amb llenguatge de signes i amb l'ajuda d'una intèrpret, hi exposa la seva història i els obstacles que ha hagut de superar al llarg de la seva vida.

Les Regidories de Benestar Social i Salut han organitzat aquesta conferència motivadora per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

  • Quan? 02/12/2023 des de 10:30
  • On? Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant (Sala Ferrer Malet)
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal