Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Cursa de resistència "The Longest Night" /24/05/2024, a partir de les 21 h, a la Masia de Castelló

Organitzada per l’Associació Esportiva Camins de Pedra, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, de l’Associació de la Masia de Castelló, de diverses empreses municipals i de diversos voluntaris i patrocinadors.

Aquest cap de setmana se celebrarà a la Masia de Castelló la 4a edició de The Longest Night. En aquest poble del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, un centenar de persones prendran part en aquesta prova Backyard, una cursa esportiva de resistència amb un recorregut de 6,7 km i un desnivell positiu  de 244 m, en què a diferència del que passa en les curses tradicionals, no guanyarà qui arribi primer, sinó últim.

I és que el repte consisteix a aconseguir fer el màxim nombre de voltes possibles al recorregut. Els corredors i les corredors, sobretot catalans, hi ha representants de les quatre províncies catalanes, però també d’altres punts de l’Estat com Burgos, Castelló i Saragossa, només disposaran d’una hora per completar cada volta. Cada inici de volta serà exactament a cada hora en punt. La prova començarà el divendres 24 de maig a les 21 h i finalitzarà quan només quedi un participant.

La cursa no té un temps o una distància determinada. Cal tenir en compte que és una prova d’ultra distància i que acabarà quan un únic participant pugui completar sol una volta més que la resta.

«The Longest Night és una prova exigent que tindrà lloc en un entorn natural i de muntanya. Per aquest motiu, és imprescindible que els participants tinguin una bona condició física i mental», s’explica en la pàgina web d’aquest esdeveniment (https://andomita.com/the-longest-night).

Pel que fa terreny en què es desenvoluparà aquesta competició, serà «irregular: hi haurà pedra, sender, pista asfaltada i alguna trampa, però el recorregut estarà marcat amb cinta de balisar», tal com es precisa en el mateix web.

Aquest esdeveniment esportiu està organitzat per l’Associació Esportiva Camins de Pedra, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, de l’Associació de la Masia de Castelló, de diverses empreses municipals i de diversos voluntaris i patrocinadors. Té un caràcter solidari, perquè part de les inscripcions aniran destinades al Banc dels Aliments (cada participant aportarà 5 kg d’aliments a la recollida del dorsal).

Podeu seguir la prova d’enguany a través del web https://andomita.com/the-longest-night i de les xarxes socials (a través del perfil d’Instagram @ae_caminsdepedra).

La inscripció estarà oberta fins al mateix divendres 24 de maig, a través de la pàgina web de la prova; o al punt de sortida de la cursa. Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a mfernadezci@yahoo.es

  • Quan? 24/05/2024 des de 21:00
  • On? Masia de Castelló (GPS 41.011488, 0.849024)
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal