Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

ELS CONTES DE LA PITUSSA – Activa’t per la Justícia ambiental / 28/01/2022, a les 18 h, a l'Hospitalet de l'Infant

Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 45′ // Edat: + 4 anys

La Biblioteca Infant Pere ha estat seleccionada, aquest any, per col·laborar en el projecte Biblioteques Sense Fronteres: Activa’t per la Justícia ambiental!

Els contes de la Pitussa d’aquest mes aniran a càrrec de la companyia Vivim del Cuentu que ens explicarà “LA REVOLUCIÓ CLIMÀTICA DELS CONTES”

La Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques del Departament de Cultura i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament del Departament d’Acció Exterior i Transparència impulsen conjuntament el Programa Biblioteques Sense Fronteres, compromeses amb un món més just. Un programa que apropa al públic en general el coneixement i la comprensió davant de les situacions de vulneració de drets humans, i els ofereix un conjunt d’activitats i recursos a través de les biblioteques públiques de Catalunya (i centres educatius), relacionades amb una temàtica seleccionada anualment en relació amb els drets humans i la igualtat de gènere, les desigualtats, la pau, el desenvolupament i el refugi, amb la voluntat d’apropar aquestes realitats al públic de les biblioteques.

L’edició 2021-22 porta per títol Activa’t per la justícia ambiental, per centrar l’eix de treball sobre la sostenibilitat ambiental. Un tema que resulta del tot pertinent tenint en compte la urgència de tenir cura del medi ambient i de donar resposta al canvi climàtic per tal de garantir el benestar de les persones i la salut dels ecosistemes.

ELS CONTES DE LA PITUSSA – Activa’t per la Justícia ambiental / 28/01/2022, a les 18 h, a l'Hospitalet de l'Infant
Imatge del projecte Biblioteques Sense Fronteres: Activa’t per la Justícia ambiental!
  • Quan? 28/01/2022 de 18:00 a 19:00
  • On? Teatre-Auditori de l'Hospitalet de l'Infant
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal