Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Enterrament de la sardina / 17/02/2024, a partir de les 11:30 h, a l'Hospitalet de l'Infant

Actes de Carnaval organitzats per l'Associació de Penyes de Sant Roc, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i el Ball de Diables de l'Hospitalet de l'Infant

La festa de Carnaval de l'Hospitalet de l'Infant continuarà el dissabte 17 de febrer amb l’enterrament de la sardina a la Plaça Catalunya. Els anys anteriors aquest acte se celebrava el dimecres de cendra, però l’Associació de Penyes Sant Roc ha decidit canviar-lo de dia, amb la voluntat que tingui més participació. Consistirà en una rua mortuòria, prevista a les 11:30 h, a càrrec de la Colla Jove i Colla Vella i tabalers del Ball de Diables de l’Hospitalet de l’Infant; en la incineració i enterrament de la sardina, a les 12 h; i, com a novetat, en un vermut musical amb dj’s locals i coca de recapte per a tots els assistents. S’anima tots els grups participants de la rua a anar vestits de negre, per expressar conjuntament el dol per la mort de Sa Majestat Carnestoltes.

NOTA: Aquests són els actes que estaven previstos per al diumenge 11 de febrer i que es van haver d'ajornar per causes meteorològiques.

  • Quan? 17/02/2024 des de 11:30
  • On? Plaça Catalunya de l'Hospitalet de l'Infant
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal