Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

EXPOSICIÓ: Cavall Fort celebra 60 anys / del 21 de novembre al 3 de desembre, en horari de la Biblioteca, a l’Hospitalet de l’Infant

Del 21 de novembre al 3 de desembre de 2022 // CENTRE CULTURAL INFANT PERE – Vestíbul // L’Hospitalet de l’Infant // Horari de biblioteca // Organitza: Edicions Cavall Fort, Biblioteques Públiques de Catalunya i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya // Edat: Tots els públics

Seixanta anys de Cavall Fort!
Cavall Fort, revista en català per a nois i noies, acaba de celebrar el seu 60è aniversari. El mes de desembre de 2021 va tenir lloc un acte que va donar el tret de sortida a diverses accions per a commemorar aquest aniversari.

Una de les activitats que proposem és una exposició basada en el dossier publicat a la revista del mes de desembre, “Benvinguts a Cavall Fort. Fem obres!”. En aquest dossier presentàvem l’edifici de Cavall Fort i obríem les portes als lectors per tal que entressin a veure com fem la revista, amb una mica d’imaginació i esbojarrament afegits: “Si voleu pasar sapigueu que no podreu deixar de jugar”.

L’exposició recorrerà diverses biblioteques durant aquest any, a la biblioteca Infant Pere la podreu visitar del 21 de novembre al 3 de desembre de 2022, en horari de biblioteca.

A l’exposició, podreu passejar per diferents espais de la revista (la redacció, el plató, el taller artístic, el jardí, etc.) i fer-hi un munt de jocs.

Horari de la biblioteca:
Dilluns, de 10 a 13 h
De dimarts a divendres, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h
Dissabte, de 10 a 13 h