Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Exposició: Paisatges km 0; sorpresa i aventura de proximitat / del 6 al 22 de maig, a l'Hospitalet de l'Infant

Organitza: Centre d'Estudis de l'Hospitalet de l'Infant (CELHI).

Exposició fotogràfica amb la temàtica "Sorpresa i aventura de proximitat", obra de Roberto Bueno, veí de l'Hospitalet de l'Infant.

La inauguració serà el divendres 6 de maig a les 19 h.

Les imatges es posaran a la venda i la recaptació es destinarà a dues entitats locals: l'AssocIació d'Afectats de Fibromiàlgia de l'Hospitalet de l'Infant (ASHOFI) i ESTEMAQUÍ, un grup de famílies amb nens i nenes amb capacitats diferents que treballen per la inclusió social d'aquests.

Horaris de visita

De dilluns a divendres: de 19 a 21 h.

Dissabtes i diumenges: de 10 a 12 h

Sobre l'exposició:

Són 25 fotografies en format mitjà que mostren enclavaments situats a menys d'11 km del nucli urbà. Encara que els llocs de vegades siguin coneguts, les fotografies els mostren en una manera original i desconeguda per a la majoria, amb la intenció de generar al visitant sorpresa i ganes de descobriment i aventura.

Sobre l'autor:

Naturalista i fotògraf de vocació, no de formació, porta més de 30 anys explorant i fotografiant minuciosament la natura, la geologia, l'atmosfera, les terres i els éssers vius que hi habiten. És coautor del llibre Guia de Camp de la flora de la Serra de Vandellòs, la Vall de Llors i l’Hospitalet de l’Infant. Part del seu treball sobre el territori es pot veure a https://robertobueno.com/galerias/l-hospitalet-vandellos