Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Festa Major de Sant Cosme i Sant Damià / 24-09-2022, a Vandellòs

ORGANITZA: Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV). PATROCINA: Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant COL·LABOREN: Associació de Joves, AMPA Vall de llorers, Turisme, Lliga contra el càncer, Bitlles Vandellòs, Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, ADF, Diables de Vandellòs, Centre d’Estudis de la Vall, Societat de Caçadors Sant Isidre - Secció tir al plat, Banda Clau de Vent, Cooperativa de Vandellòs, Club Futbol Sala Vandellòs, Parròquia de Vandellòs, Grup d’aficionats als vehicles clàssics AGRAÏMENTS: Ràdio Hospitalet, Televisió de Vandellòs, Policia Local, Brigada Municipal
  • Festa Major de Sant Cosme i Sant Damià / 24-09-2022, a Vandellòs
  • 2022-09-24T00:00:00+02:00
  • 2022-09-24T23:59:59+02:00
  • ORGANITZA: Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV). PATROCINA: Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant COL·LABOREN: Associació de Joves, AMPA Vall de llorers, Turisme, Lliga contra el càncer, Bitlles Vandellòs, Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, ADF, Diables de Vandellòs, Centre d’Estudis de la Vall, Societat de Caçadors Sant Isidre - Secció tir al plat, Banda Clau de Vent, Cooperativa de Vandellòs, Club Futbol Sala Vandellòs, Parròquia de Vandellòs, Grup d’aficionats als vehicles clàssics AGRAÏMENTS: Ràdio Hospitalet, Televisió de Vandellòs, Policia Local, Brigada Municipal

09:00 • Camp de Futbol
Tirada de BITLLES de Festa Major

11:00 • Plaça Doctors Gil Vernet
LA SUPER BLEDA Espectacle Infantil de la companyia La Bleda. Durant l’espectacle infantil de les 11:00 hi haurà una taula de recaptació a favor de l’AFANOC

A continuació • Plaça Doctors Gil Vernet
SORTEIG de l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors

A continuació • Plaça Doctors Gil Vernet
VERMUT RUMBERO Vermut rumbero amb la banda Windy Coast Band

16:30 • Camp de Futbol
GIMCANA Asclats de Festa. ADF

18:30 • Plaça Doctors Gil Vernet
PLANTADA DE BESTIES Lo Boc de Vandellòs, el Cavallet de Mar de l’Hospitalet de l’Infant i les Manotes Pepet i Roseta de Vandellòs

19:00 • Carrers del poble
SEGUICI POPULAR amb el Ball de Diables Infantil de l’Hospitalet de l’Infant, Lo Boc de Vandellòs, la Colla de Diables Infantil de Vandellòs, el Cavallet de Mar de l’Hospitalet de l’Infant, les manotes Pepet i Roseta de Vandellòs, els Capgrossos de Vandellòs i la Banda Municipal Clau de Vent.

21:00 • Pl. Drs. Gil Vernet i carrers del poble
33è GRAN CORREFOC DE NIT amb la Colla de Diables de Vandellòs, el Ball de diables de l’Hospitalet de l’Infant i Colla de Diables Masovers de Móra la Nova. 

24:00 • Pavelló Poliesportiu
NIT JOVE amb el grup de Versions Vizuri

A continuació • Carrers del poble
XARANGA amb el grup Tarorata pels carrers del poble, des del Pavelló a Ca la Torre

A continuació • Ca La Torre
DISCO MÒBIL DJ Adam Lay

CONSULTA EL PROGRAMA


Mesures de seguretat per als correfocs  

 Per evitar danys personals i materials, es recomana seguir les mesures de seguretat següents en els llocs on es fan actuacions de grups de foc:  

 

Per al veïnat i comerciants:  

 

1.  Mantenir portes i finestres tancades, persianes abaixades, aparadors i vidres protegits i tendals recollits, i no tenir roba estesa o altres elements com banderes, etc. 

2.  No col·locar cap element que pugui obstaculitzar el desenvolupament de l’actuació o el pas fluid de la gent (testos, taules, cadires, etc.) 

3.  No llençar aigua fins que no hagi acabat l’actuació (ja que la pólvora mullada pot tenir efectes imprevisibles). 

4.  No encendre foc ni fumar a prop de les bosses o contenidors del material pirotècnic. 

 

Per a les persones que hi vulguin participar

 

1. Portar roba de cotó, preferiblement vella, amb mànigues i pantalons llargs, i coll tancat. Evitar la roba de fibra sintètica. 

2. Portar un barret que cobreixi tot el cap, i mocador de coll de cotó.  

3. Portar un calçat adequat (esportiu, etc.) i tancat.  

4. No demanar al veïnat que llanci aigua fins que no hagi acabat l’actuació (ja que la pólvora mullada pot tenir efectes imprevisibles).  

5.  No envair l’espai on el grup de foc fa l’actuació i no agafar ni destorbar cap de les persones que en són membres  

6. Seguir en tot moment les indicacions de les persones integrants del grup de foc i dels serveis d’ordre públic.