Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Festa Major de Sant Roc

Del 12 al 16 d’agost es tornarà a celebrar la Festa Major de l’Hospitalet de l’Infant, en honor de Sant Roc, que es va haver de suspendre l’any passat a causa de la pandèmia. Per aquests dies, la Regidoria de Festes de l’Ajuntament i la Comissió de Festes de l’Hospitalet han organitzat, amb la col·laboració de diverses entitats locals, gairebé una trenta d’actes variats i gratuïts, per a tots els públics.
  • Festa Major de Sant Roc
  • 2021-08-12T19:00:00+02:00
  • 2021-08-16T23:00:00+02:00
  • Del 12 al 16 d’agost es tornarà a celebrar la Festa Major de l’Hospitalet de l’Infant, en honor de Sant Roc, que es va haver de suspendre l’any passat a causa de la pandèmia. Per aquests dies, la Regidoria de Festes de l’Ajuntament i la Comissió de Festes de l’Hospitalet han organitzat, amb la col·laboració de diverses entitats locals, gairebé una trenta d’actes variats i gratuïts, per a tots els públics.

Tots els actes tindran lloc a l’aire lliure, amb control d’aforament, per minimitzar el risc de contagi del coronavirus. Amb aquest objectiu també, l’organització aplicarà totes les mesures de seguretat contra la COVID-19 i demana a la ciutadania respecte per les normes establertes i responsabilitat individual i col·lectiva perquè tothom pugui gaudir de la festa.

Feu clic aqui per veure el programa d'actes.