Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Hospi Brick & Click / 19/03/2023, de 10 a 13:30 h i de 17 a 19 h, a l'Hospitalet de l'Infant

És una fira de Lego i Playmobil organitzada per la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, amb la col·laboració de l'Associació de Comerços de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors (ACHV).

Al pavelló esportiu de l'Hospitalet de l'Infant es podran veure 14 diorames de Playmobil i 10 de Lego, muntats per persones procedents de Catalunya, País Basc i Navarra.

En total hi haurà més de 200 metres quadrats d'exposició (serà la fira més gran de Catalunya de Lego i Playmobil junts). També s'hi instal·laran parades de venda.

En el marc d'aquesta fira, a més, el diumenge 19 de març, a les 18 h, se sortejaran 2 jocs de Playmobil i un val de 50 € per gastar als comerços adherits a l'Associació de Comerços de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors. Per participar en els sortejos, del 13 al 19 de març, s'haurà de passar a recollir a l'Oficina de Turisme de Cal Forn unes butlletes del "Joc del busca click", omplir-les correctament i dipositar-les a l'urna que hi haurà a l'exposició.

El joc consisteix a trobar 6 figures de Playmobil que s'han amagat als aparadors dels comerços del poble. 

L'entrada a Hospi Brick & Click serà gratuïta.

  • Quan? 19/03/2023 de 10:00 a 19:00
  • On? Pavelló poliesportiu de l'Hospitalet de l'Infant, ubicat al carrer Tivissa 5
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal