Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Mercat de Nadal / Dies 2, 3, 4, 6 i 8 de desembre, a l'Hospitalet de l'Infant

Organitzat per l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, amb la col·laboració de diverses entitats.

El Mercat de Nadal de l’Hospitalet de l’Infant se celebrarà els dies 2, 3, 4 ,6 i 8 de desembre, a la Plaça Catalunya. En aquest espai s’hi instal·laran un total de 16 parades locals, de comerços i negocis que vendran diversos tipus d’articles (d’alimentació, artesania, decoració, roba i complements, etc) i d’entitats que recaptaran fons. A més de les parades, les persones que visitin el Mercat s’hi trobaran diverses activitats, adreçades especialment als infants: animació itinerant, photocall de Nadal, tallers de manualitats i música en directe. Les actuacions musicals de Carlos Toledo i Irene Porta, del dissabte 3 de desembre; i de Rita Pons i Alba Mirambel, del dimarts 6 de desembre, seran en benefici de la Marató de TV3, dedicada enguany a la salut cardiovascular.

L’horari d’obertura del Mercat, que ha organitzat la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, serà de 10.30 a 14 h i de 17 a 20 h.

Enguany, com a novetat, les persones que visitin el Mercat de Nadal podran participar en el «Joc del busca click», consistent a buscar 16 figures de Playmobil per les parades i a marcar en una butlleta en quina parada es troba cada figura. Les butlletes es podran agafar a les mateixes parades i també a l’Oficina de Turisme, on obsequiaran amb un sobre sorpresa de Playmobil a totes les persones que les portin emplenades correctament (fins a exhaurir existències i només s’acceptarà una butlleta per persona). Les butlletes emplenades correctament prendran part, a més, en un sorteig d’un joc de Playmobil. El sorteig es farà a Ràdio l’Hospitalet de l’Infant el 12 de desembre a les 12:30 h.

Així mateix, l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH) sortejarà un val de 50 € per gastar en els establiments associats entre totes aquelles persones que dipositen els tiquets de compra del Mercat de Nadal a l’Oficina de Turisme.

D’altra banda, durant tots els dies del Mercat es podrà visitar una exposició de diorames de Lego i Playmobil a la Sala Infant Pere del Centre de visitants de l’Hospital del Coll de Balaguer, de les 10:30 a les 13:30 h; i de les 18 a les 21 h.


PROGRAMA D'ACTES DEL MERCAT DE NADAL