Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Presentació del llibre: CUELLO DE CISNE / 29/05/2024 / A les 19.00 h / Sala Ferrer Malet - Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant

Organitza: Biblioteca Infant Pere

La Biblioteca Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant us convida a la presentació del llibre "Cuello de cisne" de Gloria Martín.

Artista convidat Manuel Martín, que interpretarà dos temes al piano. Un cop finalitzat l'acte, l'autora signarà exemplars al públic.

Sobre l'autora:
Gloria Martín (Manresa, 1950) és mestra, professora de piano i llicenciada en Filologia Hispànica. Ha repartit la seva activitat professional entre les seves tres grans passions: la docència, la música i la literatura. Ha gravat cinc discos amb temes propis, i cantant a diferents poetes. Obté diversos premis en certàmens de relats i poesia, havent estat publicats els seus treballs en revistes literàries i antologies poètiques. Ha publicat les novel·les: Nos recibirá la tierra (Ed. Séneca, 2011); Cuando yo era Antonio Molina (Ed. Suma, 2015); El destino de las violetas (Ed. P.G, 2018); Minueto en fa mayor y una gota de sangre (Ed. Cronos, 2019); Mi madre y su amante francés (Ed. Milenio, 2021). També ha publicat obres teatrals. Col·labora amb el diari La mañana, amb articles i relats. Des de fa 15 anys, dirigeix un taller de Creació Literària, exerceix de coaching d'autors novells i col·labora amb els seus textos en diferents espectacles.