Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

V Festival Internacional de Guitarra: Les dones i les arts / 21-07-2022, a les 20 h a l'Hospitalet de l'Infant

ENTRADES: * Anticipada a taquilla: 18 i 19 de juliol de 2022, de 18 a 20 h. * Anticipada online: del 23 de maig al 17 de juliol de 2022.

Les localitats d’aquest esdeveniment previst del 20 al 24 de juliol es poden comprar a www.guitarfesthospitalet.cat

 Anabel Montesinos

La guanyadora més jove (a l’edat de 17 anys) del Concurs Internacional de Guitarra Francisco Tárrega a Espanya, és una figura líder de la guitarra clàssica en tot el món. Guanyadora de molts d’altres importants concursos de guitarra com el Michelle Pittaluga, Cita di Alessandria, a Italia i l’Andrés Segovia a Espanya. Anabel Montesinos ha realitzat concerts per tot el món, fent el seu debut al Canergie Hall a l’any 2011. També ha ofert concerts varies vegades a la sala Tchaikovsky de Moscou, i ha actuat de solista amb orquestres com la Filarmònica de Torino, Itàlia, la Filarmònica de Oulu, Finlàndia, la Filarmònica de La Habana, Cuba, la Filarmònica de Moscou, Rusia, etc. Al mateix temps, ha gravat per al segell discogràfic Naxos, i el seu primer CD va ser escollit per a formar part del programa de música dels vols intercontinentals per a la línea aèria British Airways. Anabel Montesinos és també ciutadana d’honor de la ciutat de Solero, a Itàlia.

Evelyn Roca

La seva passió per l’art l’encisa de tal manera que la seva formació artística és incessant i multidisciplinària; pintura, dibuix, il·lustració, escultura, ceràmica, bijuteria, art tèxtil, instal·lacions, gravat… Graduada en procediments pictòrics i pintura mural a l’Escola Llotja de Barcelona (2003) i Tècnica especialista en Arts Gràfiques (1997), no cessa en la seva inquietud per créixer i ampliar el seu camp d’aprenentatge. Ha realitzat més d’una trentena d’exposicions individuals, exposicions col·lectives, i ha guanyat més de quaranta premis en diferents disciplines artístiques, entre elles, de pintura, dibuix, il·lustració, disseny, mural i gravat. Té obra a Alemanya, Bèlgica, Brasil, Bulgària, Espanya, França, Mèxic, Regne Unit i Turquia. En l’actualitat té un Espai d’Art on imparteix classes multidisciplinars d’art i on du a terme els seus projectes artístics, murals, decoració d’esdeveniments, il·lustració de contes, i obra per encàrrec.

Mari Carmen Gallardo

Va conèixer la seva passió per la dansa l’any 1986 de la mà de Montserrat Sotero, directora de la primera escola de dansa del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant amb més de quaranta anys de trajectòria. L’any 2003 comença com a professora i coreògrafa a l’Escola de Dansa Montserrat Sotero, participant en els diferents espectacles organitzats per l’escola local i portant la dansa de les nostres ballarines locals per tota la comarca a través de l’Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona, de la qual forma part com a associada des de l’any 2014. S’ha format amb cursos de dansa de diferents disciplines al llarg de la seva trajectòria impartits per diferents professionals de la dansa i ha participat en més d’un centenar d’actuacions com a ballarina i coreògrafa. Actualment, és directora i professora del seu propi estudi (Estudi de Dansa M. Carmen Gallardo), situat al municipi de de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i és presidenta de l’Associació Cultural Sempre en Dansa, entitat del municipi amb l’objectiu d’estudiar, difondre i realitzar espectacles de dansa.

Mònica Rincón

Apassionada del món de l’art. Ha passat la seva vida dedicada a la dansa i al món de l’espectacle, formant-se professionalment com a ballarina, actriu i directora d’escena. Va crear la seva pròpia empresa d’espectacles fa més de sis anys. També està dirigint i coreografiant per altres companyies o organitzacions. Tot allò que impliqui la creativitat i fer servir la seva imaginació i talent la fa feliç i li aporta vida. Fa quatre anys va començar a formar-se com a Coach i Coach corporal. Ha realitzat un màster en PNL (Programació neolingüística) amb Daniel Cañadas certificat per: American Union of NLP i ha cursat un màster en Dansa Moviment Teràpia a l’institut IASE. La seva vocació és ajudar i guiar a cada persona perquè connecti amb la seva autenticitat la seva AUTOESTIMA a través del COS, EL MOVIMENT, L’ART i EINES DE COACHING. La MOTIVACIÓ I L’AMOR són el motor de la seva manera d’ensenyar. Porta més de quinze anys sent docent i formant a persones. Ha creat la seva pròpia metodologia a través de la dansa, fusionant els seus coneixements, la seva gran imaginació y creativitat. Realitza classes regulars, tallers i organitza festivals de creixement personal; Dansaflow, Coaching Dansa, Dansa en Família, Dansa en parelles, Curs «online» d’organització i gestió del temps, Festival Julfem.