Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

VISITA GUIADA – Gimcana familiar a l’Hospital del Coll de Balaguer / 06/12/2021, a les 12:00 h, a l'Hospitalet de l'Infant

Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 90′ // Edat recomanada: a partir de 6 anys // Preus: 3 € / 1 € menors de 12 anys / menors de 4 anys gratuït.
Visita guiada per a grups familiars al Centre de visitants de l’Hospital del Coll de Balaguer. La visita guiada s’ofereix de manera que els pares i fills aprenguin jugant, d’una forma divertida i amb explicacions adaptades a l’edat dels nens i nenes, mitjançant una gimcana. És convenient que els nens sàpiguen llegir i escriure. Les edats recomanades són de 6 a 12 anys.

IMPRESCINDIBLE PORTAR MASCARETA
Grup fins a 10 persones.
Idioma: català / castellà
Places limitades.

RECOMANEM LA COMPRA D’ENTRADES ONLINE AQUÍ: 
ticket girat cultura

El menor d’edat haurà d’estar acompanyat sempre per un adult. La Regidoria de Cultura i Patrimoni es reserva la possibilitat d’anul·lar les visites guiades que no tinguin un mínim d’assistència, o quan les condicions meteorològiques siguin adverses.

També reserves a: Centre de visitants de l’Hospital del Coll de Balaguer, Oficina d’Informació i Turisme, tel. 697 460 126 (Jaume guia)

El pagament de la reserva es farà al mateix Centre de Visitants, abans de la visita.

VISITA GUIADA – Gimcana familiar a l’Hospital del Coll de Balaguer / 06/12/2021, a les 12:00 h, a l'Hospitalet de l'Infant
Imatge d'arxiu d'una visita guiada.
  • Quan? 06/12/2021 de 12:00 a 13:50
  • On? CENTRE DE VISITANTS L’HOSPITAL DEL COLL DE BALAGUER
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal