Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

VISITA GUIADA A L'HOSPITAL DEL COLL DE BALAGUER // A les 19.30 h // CENTRE DE VISITANTS L'HOSPITAL DEL COLL DE BALAGUER // Plaça del Pou // L’Hospitalet de l’Infant

Idioma: dimecres i divendres: català / dijous i dissabte: castellà / diumenge: francès / anglès.

Visita guiada per a públic general al Centre de visitants de l’Hospital del Coll de Balaguer. L’hospital del Coll de Balaguer o altrament conegut com l’Hospital de l’infant Pere, va ser fundat i dotat per l’infant Pere d’Aragó i d’Anjou l’any 1344, a la plana de l’estratègic Coll de Balaguer, per defensar, assegurar i poblar el territori i el pas pel Coll. L’hospital és un exemple de l’arquitectura civil de l’època que destaca per la seva austeritat i majestuositat. Al Centre de Visitants, a l’interior del monument, s’expliquen les característiques i la història d’aquest bé patrimonial, origen del poble de l’Hospitalet de l’Infant.

Visita recomanada per a públic adult. Accessibilitat fàcil.
Idioma: dimecres i divendres: català / dijous i dissabte: castellà / diumenge: francès / anglès.
Places limitades.
Preus: 3€  / 1€ menors de 12 anys / menors de 4 anys gratuït.

COMPRAR ENTRADA EN LÍNIA AQUÍ

El menor d’edat haurà d’estar acompanyat sempre per un adult. La Regidoria de Cultura i Patrimoni es reserva la possibilitat d’anul·lar les visites guiades que no tinguin un mínim d’assistència, o quan les condicions meteorològiques siguin adverses.