Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

VISITA GUIADA - L'Hospital del Coll de Balaguer

Visita guiada per a públic general al Centre de visitants de l'Hospital del Coll de Balaguer de l'Hospitalet de l'Infant. Divendres, a les 19 h, dissabtes, a les 12 h i a les 19 h i diumenges a les 12 h

L’hospital del Coll de Balaguer o altrament conegut com l’Hospital de l’infant Pere, va ser fundat i dotat per l’infant Pere d’Aragó i d’Anjou l’any 1344, a la plana de l’estratègic Coll de Balaguer, per defensar, assegurar i poblar el territori i el pas pel Coll. L’hospital és un exemple de l’arquitectura civil de l’època que destaca per la seva austeritat i majestuositat. Al Centre de Visitants, a l’interior del monument, s’expliquen les característiques i la història d’aquest bé patrimonial, origen del poble de l’Hospitalet de l’Infant.

IMPRESCINDIBLE PORTAR MASCARETA
Visita recomanada per a públic adult. Accessibilitat fàcil.
Grup fins a 10 persones.
Idioma: català / castellà / francès / anglès.
Places limitades.
Preus: 2 €  / 1 € menors de 12 anys / menors de 4 anys gratuït.

VISITA EXTRA: Possibilitat de realitzar visita concertada en cas de no convenir en les dates programades, per a grups de 5 a 10 persones. Prèvia reserva amb el guia (Jaume) al tel. 697 460 126.

COMPRA D'ENTRADES ONLINE
ticket girat cultura

El menor d'edat haurà d'estar acompanyat sempre per un adult. La Regidoria de Cultura i Patrimoni es reserva la possibilitat d'anul·lar les visites guiades que no tinguin un mínim d'assistència, o quan les condicions meteorològiques siguin adverses.

VISITA GUIADA - L'Hospital del Coll de Balaguer
Centre_visitants_Hospitalet_Coll_de_Balaguer