Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

XVI Tonyinada / 28/05/2022, a les 11.30 h, a l'Hospitalet de l'Infant

La Plaça Catalunya serà l’escenari d’aquesta festa gastronòmica organitzada per la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

El proper dissabte, 28 de maig, tindrà lloc la XVI Tonyinada a la Plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant. En aquesta festa gastronòmica organitzada per la Regidoria de Turisme, prevista de les 11.30 a les 13 h, hi haurà tonyi-tapes, és a dir, tapes elaborades amb la tonyina com ingredient principal, música en viu i altres activitats.

Concretament, qui hi assisteixi podrà tastar les creacions culinàries en forma de tapa que prepararan els 5 establiments participants (Blau Verd, P’tit Normand i Rullo, de l’Hospitalet de l’Infant; Rebost de la Nuri, de Masboquera; i Cuina d’en Carlos, de Pratdip), per un preu de 7,5 euros x 3 tapes; i podrà gaudir d’un concert del grup de música local Windy Coast.

També hi haurà servei de bar, un photocall i una actuació dels Diables de l’Hospitalet de l’Infant. Per als infants s’ha programat un taller, a càrrec de l’artista local Evelyn Roca, en què els nens i nenes podran pintar uns davantals amb la imatge del cartell d’aquest esdeveniment. Les places estaran limitades a 50.

Fullet informatiu

  • Quan? 28/05/2022 de 11:30 a 13:00
  • On? Plaça Catalunya de l'Hospitalet de l'Infant
  • Nom de contacte Regidoria de Turisme
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal