Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

“Pintxo Pote”, els dijous d’octubre a l’Hospitalet de l’Infant

Aquests dies podreu demanar una tapa amb beguda (canya, vi o aigua) per 3,80 euros als 11 bars i restaurants del poble que s'han sumat a aquesta iniciativa organitzada per l'Associació de Restauració i Hoteleria
“Pintxo Pote”, els dijous d’octubre a l’Hospitalet de l’Infant
Cartell de la 2a edició del "Pintxo Pote"

L'Associació de Restauració i Hoteleria de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors (ARH) ha organitzat l2a edició de ‘Pintxo Pote’, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

La campanya gastronòmica promou que tots els dijous del mes d’octubre, es pugui demanar una tapa amb beguda (canya, vi o aigua) per 3,80 euros a 11 bars i restaurants del nucli de l’Hospitalet de l’Infant que s'han adherit a aquesta iniciativa (Restaurante Vanes, MÖSS, Cal Rullo, Taverna Nevada, La Barca, El Rebost de Ca Belardo, Restaurant Sancho, Bar Safari, D'Antis, Cafeteria Rachel & Co i Restaurant Nàutic). Aquests establiments elaboraran cada setmana una tapa diferent per poder donar una oferta de restauració variada i de qualitat. A causa de les darreres mesures per aturar l'increment de casos de la COVID-19 a Catalunya, aquest dijous 15 d'octubre serà l'últim dia del Pintxo Pote.

D’altra banda, l’Associació ja té dates per a la IV Ruta de la tapa (del 27 de novembre al 13 de desembre) i per a les I Jornades Caramel (del 14 al 20 de desembre).