Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Acords presos per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant el dimarts 17 de març

En la reunió que han mantingut aquest dimarts 17 de març els membres del Centre de Coordinació Operativa Municipal (CECOPAL) de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, s’han pres aquests nous acords per afrontar la situació d’emergència ocasionada pel COVID-19:
Acords presos per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant el dimarts 17 de març
Logo Ajutament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
- Estudiar les mesures fiscals i econòmiques necessàries per limitar l’impacte econòmic de la crisi del coronavirus sobre el veïnat i l’empresariat local.
En aquest sentit, s’està treballant en:
 Ajornar el calendari fiscal
 Retornar els imports de les quotes abonades pels ciutadans i ciutadanes en concepte de serveis públics municipals (per exemple, de les llars d’infants municipals, de l’Escola Municipal de Música, etc.).
 
- Suspendre els terminis per a la tramitació dels procediments administratius de l’Ajuntament, com ara els del Pla d’Ocupació Municipal o les subvencions a les entitats. Tenint en compte el que s’estableix en la disposició addicional tercera del Real Decreto 463/2020 de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma i s’estableixen mesures de contenció per protegir la salut de la ciutadania.
 
- Agrair als treballadors públics el seu alt grau de responsabilitat i de compromís amb la feina i amb el servei a la ciutadania en el moment d’afrontar una situació crítica com l’actual.