Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Ainara García i Eudald Tomas guanyen els XVI Premis Enfila el teu futur de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

El lliurament d’aquests guardons, organitzats per l’empresa municipal de promoció econòmica, IDETSA, ha tingut lloc aquest divendres 2 de juny
Ainara García i Eudald Tomas guanyen els XVI Premis Enfila el teu futur de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant
Els guanyadors del 1r premi amb la regidora en funcions de Promoció econòmica i el director de la central tèrmica Plana del Vent d'Alpiq

El projecte empresarial “Back to the 90’s”, d’Ainara García Delgado i Eudald Tomas Campoy, ha guanyat els XVI Premis Enfila el teu futur per a joves emprenedors, organitzats per l’empresa municipal de promoció econòmica de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, IDETSA, amb la col·laboració d’Alpiq, les associacions empresarials del municipi, la Regidoria d’Ensenyament i la Regidoria d'Ocupació i Emprenedoria, i d’Empresa, Comerç i Energia. Aquest projecte proposa l’obertura d’una botiga de roba vintage de segona mà per a adults i joves.

L’acte del lliurament dels guardons ha tingut lloc aquest divendres 2 de juny al migdia al Teatre-Auditori de l’Hospitalet de l’Infant i ha anat a càrrec de la directora de l’Institut Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant, Eva Zazurca; dels professors de l’institut: Florian Royo i Glòria Berrocal; de la regidora en funcions de l’Àrea de Promoció econòmica, María José Gómez; del director de la Central tèrmica de cicle combinat Plana del Vent d’Alpiq, Gorka Gandarias; i del convidat d’aquesta edició, Jordi Marqués, un dels socis de l’empresa local Carbonissimo, especialitzada en accessoris musicals de fibra de carbó per saxòfons i clarinets, que ha servit d’exemple d’emprenedoria i d’innovació.

En aquest escenari també s’hi han donat a conèixer el noms de les guanyadores del segon premi: Maria Martí Sánchez i Eva Cabré Díaz, pel projecte empresarial «Aqua Diving» (que oferiria una botiga i serveis especialitzats en submarinisme); i els noms de les guanyadores del tercer premi: Priscila Llano i Clàudia Rovira, pel projecte «Childtime» (una empresa dedicada al servei d’oci infantil, familiar i d’educació).

A més, s’han atorgat dos premis accèssit: un per a Noemi Serafín Moyano, pel projecte “In the route” (una agència de viatges que ofereix ofertes especials amb preus econòmics.); i l’altre a Alba Llovera i la Leonela Munzi, pel projecte “CAPI” (un Centre d'Atenció Precoç Infantil).

En aquesta 16a edició dels Premis Enfila el teu futur hi ha participat un total de 28 alumnes del cicles formatius CFGS d’Educació Infantil i del CFGM d’Atenció a persones en situació de dependència i també de 1r de Batxillerat de l’INS Berenguer d’Entença, que han presentat 17 projectes empresarials. En aquests treballs han analitzat tots els aspectes de màrqueting, organització, fiscalitat, inversió real i finançament. Per fer-ho, durant el curs, els estudiants han comptat amb l’ajut del professorat i del Servei d’Assessorament a Emprenedors que ofereix IDETSA.

Entre els criteris que ha valorat el jurat, hi ha l’originalitat de la idea de negoci, les àrees de màrqueting, de producció i qualitat, d’organització i gestió, la jurídico fiscal i l’econòmica financera; així com la coherència global, la presentació formal i l’ús d’eines de comunicació com el web, el blog o el vídeo.

En aquesta edició, els guardons han estat dotats amb vals de diners per gastar als comerços locals adherits a la darrera campanya Fes-la rodar: de 700 €, per al 1r premi; de 500 €, per al 2n premi ; de 300 €, per al 3r premi; i de 200 € per als accèssits.

L’objectiu d’aquests guardons és promoure la cultura emprenedora entres l’alumnat de l’institut i ampliar el seu coneixement a altres alternatives laborals basades en el treball per compte propi.Galeria d'Imatges