Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Aquest cap de setmana se celebrarà un mercat solidari a l’Hospitalet de l’Infant

La recaptació anirà destinada a la Marató de TV3, dedicada enguany a la salut mental; i a les entitats benèfiques participants
Aquest cap de setmana se celebrarà un mercat solidari a l’Hospitalet de l’Infant
Cartell del II Mercat solidari

Aquest cap de setmana, de l’11 i el 12 de desembre, la Plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant serà l’escenari del II Mercat solidari, organitzat per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant amb la col·laboració de més de mitja dotzena d’entitats locals i del Centre Obert Cavallet de Mar, amb les mesures de seguretat per la COVID-19. El seu horari d’obertura serà: d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

En aquest mercat, hi prendran part un total de 7 entitats locals l’Associació ESTEMAQUÍ, l’Asociación Rociera de L’Hospitalet de l’Infant, l’Associació d’Afectats de Fibromiàlgia de l’Hospitalet de l’Infant, el Ball de Diables de l’Hospitalet de l’Infant, Càrites Parroquial, el Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant i Foment Cultural.

Aquestes associacions vendran diversos tipus d’articles, com ara llibres i productes alimentaris i de marxandatge. La recaptació anirà destinada a la Marató de TV3, que enguany centrarà els seus esforços en la salut mental; i a les entitats benèfiques participants.

Les persones que visitin aquest mercat solidari, a més de veure les parades instal·lades en casetes de fusta amb decoració nadalenca, podran gaudir de diverses actuacions (dels Tabalers del Ball de Diables de l’Hospitalet de l’Infant i de Foment Cultural i dels artistes Alba Mirambel, Carlos Toledo i Irene Porta). Per a més detalls, consulteu el cartell adjunt.

Galeria d'Imatges