Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Catalunya Ràdio garanteix la cobertura del 100% de les seves emissions a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Avui, dimecres, 16 de març, s'ha inaugurat un nou centre emissor que millora la cobertura dels senyals per FM de les 4 emissores de Catalunya Ràdio en aquest municipi del Baix Camp i a les zones pròximes. La recepció potencial creixerà en més de 1.100 persones i abastarà la pràctica totalitat de la població.
Catalunya Ràdio garanteix la cobertura del 100% de les seves emissions a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
S’ha inaugurat un nou centre emissor

Aquest matí s’ha inaugurat un nou centre emissor per donar servei a la ciutadania de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp). La infraestructura permetrà augmentar fins al 100% la cobertura poblacional de Catalunya Ràdio a través de l’FM en aquest municipi, quan abans era del 83,38%. L’increment implica 1.104 persones més. Pel que fa a Catalunya Música, Catalunya Informació i iCat, la cobertura passa del 83,24% al 99,96%, tot arribant a 1.111 oients potencials més.

En el cas de Catalunya Ràdio, la millora de la cobertura també implica 20 habitants més de Pratdip, també al Baix Camp, mentre que són 66 els que veuen augmentada la receptivitat de Catalunya Música, Catalunya Informació i iCat a través de l’FM. Aquestes tres emissores també seran més accessibles, des d’ara, per a alguns habitants de Montmell (Baix Penedès) i Salou i Tarragona (Tarragonès).

El nou centre emissor, ubicat als Dedalts, augmenta també la receptivitat en algunes carreteres de la zona. En concret, des de Masriudoms (Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant) a Tivissa (Ribera d’Ebre), i des del coll de Fatxes fins a Llaberia. Un dels objectius era ampliar la cobertura a tota la zona afectada pels plans d’emergència nuclear. Les freqüències a l’FM de les quatre emissores en aquest territori són les següents: Catalunya Ràdio, 103.6 Mhz; Catalunya Informació, 96.8 MHz; Catalunya Música, 94.8 MHz; i iCat, 106.8 MHz.

A la inauguració del centre emissor, hi han assistit el director de Catalunya Ràdio i dels Mitjans Digitals de la CCMA, Saül Gordillo; i l'alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Alfons Garcia Rodríguez, acompanyats pe regidor d’Obres i Serveis, Frederic Escoda; i pels responsables del servei per part del CTTI i Cellnex, l'empresa proveïdora del transport del senyal.

 

 

Galeria d'Imatges