Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Consulta pública del Reglament orgànic municipal (ROM)

Fins al 23 de juny inclòs podeu fer-nos arribar els vostres suggeriments en relació amb aquest document
Consulta pública del Reglament orgànic municipal (ROM)
Logo de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

En el portal de transparència de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, al qual podeu accedir a través de la Seu electrònica, en aquesta pàgina web municipal, està penjat el Reglament orgànic municipal (ROM).

Des d’aquest 2 de juny i fins al 23 de juny inclòs, podeu consultar aquest document que regula, dins del marc de les disposicions generals establertes per llei, el règim organitzatiu de l’Ajuntament; i que defineix i concreta el funcionament dels òrgans municipals, i col·legiats  així com l’estatut dels membres de la Corporació.

Durant aquest període d’audiència general, podeu fer-nos arribar els vostres suggeriments en relació amb aquest cos normatiu: de manera telemàtica, mitjançant la Seu electrònica; o presencialment, a les oficines municipals d’atenció ciutadana (OMAC), demanant cita prèvia (tel. 977 82 33 13).

Després d’aquest termini, l’aprovació inicial del ROM serà sotmesa a la votació del Ple de l’Ajuntament. El Reglament serà publicat posteriorment al Butlletí oficial de la província de Tarragona (BOPT) i hi haurà un període d’informació pública de 30  dies hàbils  en què es podran presentar al·legacions. Si no hi al·legacions, el document s’aprovarà definitivament, sense necessitat d’ulterior acord. Si hi ha al·legacions,  s’hauran de resoldre i serà el Ple de l’Ajuntament el que l’haurà d’aprovar definitivament.