Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’Associació d’Empresaris de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

El consistori ajudarà a finançar les activitats impulsades per aquesta entitat local, aportant-hi 5.000 euros.
Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’Associació d’Empresaris de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant
La signatura del conveni ha tingut lloc a la Casa de la Vila

L’alcalde, Alfons Garcia, acompanyat per la regidora de l’àrea de Promoció Econòmica, María José Gómez; i el president de l’Associació d’Empresaris de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (ADE), Aurelio Llopis, han signat avui dimecres 26 d’abril el conveni anual de col·laboració entre l’Ajuntament i aquesta entitat local.

Per mitjà d’aquest acord, l’Associació, que aplega més d’una cinquantena d’empresaris, s’ha compromès a «promocionar el desenvolupament tecnològic, industrial i de serveis al municipi mitjançant la realització de diferents activitats al llarg de l’any a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant». Aquestes activitats estaran destinades a «posicionar, dinamitzar i professionalitzar tots els seus associats i la seva estructura orgànica i, al mateix temps, promocionar el municipi a l’exterior com a pol de tracció de noves inversions».

Per ajudar a finançar aquestes activitats impulsades per l’Associació, l’Ajuntament s’ha compromès a aportar-hi 5.000 euros.

Tal com consta al text del conveni, l’objecte d’aquest ajut és el «foment de la col·laboració i cooperació público-privada per promoure actuacions de desenvolupament econòmic local del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant».Galeria d'Imatges