Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Destruïts més de 1.200 objectes del “top manta” intervinguts a l’Hospitalet de l’Infant

Són articles confiscats durant diverses actuacions dutes a terme per la Policia Local i els Mossos d’Esquadra els anys 2018 i 2019
Destruïts més de 1.200 objectes del “top manta” intervinguts a l’Hospitalet de l’Infant
Imatge material falsificat confiscat per la policia

L’empresa comarcal que s’encarrega de gestionar els residus al municipi, Secomsa, ha destruït el material comissat els anys 2018 i 2019 al nucli de l’Hospitalet de l’Infant en les operacions contra el “top manta”. Aquest material, consistent en un total de 1.218 articles de tot tipus, es trobava en dipòsit a la Comissaria de la Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, a l’espera de ser destruït, segons ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Tomás Díaz.

Tal com ha precisat el mateix regidor, són articles confiscats durant diverses actuacions dutes a terme per la Policia Local i els Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Cambrils  de manera conjunta, contra el top manta, al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant els anys 2018 i 2019.  Es tracta, sobretot, de sabatilles esportives i banyadors d’home; i en menor quantitat de samarretes (“polos”) i calces. Aquests objectes falsificats es van comissar al mercadet ambulant dels diumenges i als seus accessos.

Galeria d'Imatges