Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Dotze bars i restaurants participaran en la 8a Ruta de tapes de l’Hospitalet de l’Infant

Del 26 d’abril al 5 de maig, aquests establiments oferiran una tapa i una beguda per 4 euros i els clients i clientes podran participar en el sorteig de dos premis
Dotze bars i restaurants participaran en la 8a Ruta de tapes de l’Hospitalet de l’Infant
Cartell

Per al període comprès entre el 26 d’abril i el 5 de maig, l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors  (ARH) ha organitzat, amb el suport de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, la 8a Ruta de tapes, per promocionar la gastronomia local. En aquesta edició, hi participaran un total de 12 establiments de l’Hospitalet de l’Infant, que oferiran una tapa i una beguda (“canya” o “quinto” de cervesa, copa de vi o aigua) per 4 euros.

Durant aquests dies, qui participi en aquesta ruta no només tindrà l’oportunitat d’assaborir les tapes elaborades especialment per a l’ocasió per Bar-Restaurant D’Antis, Bar-Cervecería Cal Rullo, Hotel 4R Meridià, Bar-Restaurant Les Tàpies, Restaurant Blauverd, Bar Zazú Lounge, , Restaurant Le P’tit Normand, Cafetería Lili’s Sweet, Bar-Gelateria La Jijonenca, Restaurant Nàutic, Restaurant Vanes i el bar La Granja del Castell, sinó també de prendre part en el sorteig de dos premis: dos vals de 80 euros per gastar als bars i restaurants locals de l’ARH.

Per participar en el sorteig d’aquests vals, s’hauran de tastar com a mínim 4 de les 12 tapes proposades. En el fullet informatiu de la Ruta, que es podrà aconseguir a l’Oficina de Turisme o a qualsevol dels establiments participants, hi haurà de quedar segellada cadascuna de les 4 tapes. El client o clienta haurà de votar la tapa que més li ha agradat i emplenar el fullet amb les seves dades personals. Després l’haurà de dipositar a les urnes/bústies que trobarà als bars i restaurants participants o a l’Oficina de Turisme.

El sorteig dels premis es farà el 7 de maig, a les 12.40 h, a Ràdio l’Hospitalet de l’Infant i el nom dels guanyadors/es s’anunciarà al Facebook de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH). Allí també s’hi farà públic el nom del restauradora/a guardonat/ada.

Els restauradors i restauradores participants opten a un premi per la «Millor tapa», per a qui hagi obtingut la valoració més alta dels clients/es, consistent en dos vals de 60 euros per gastar als bars i restaurants locals de l’ARH.

Més detalls sobre la Ruta al Facebook i a l’Instagram de l’ARH Associació de Restauració i Hoteleria de la Vall de Llors i al web de l’Ajuntament (www.vandellos-hospitalet.cat) i a les xarxes socials on és present el consistori (Facebook, X i Instagram) i Turisme l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors.

Arxius adjunts