Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El 10è TWINPALM se celebrarà el 29 d’octubre a l’Hospitalet de l’Infant

Les entrades per aquest minifestival ja estan a la venda per Internet
El 10è TWINPALM se celebrarà el 29 d’octubre a l’Hospitalet de l’Infant
Cartell de la desena edició del minifestival TWINPALM

Ja us podeu reservar la data. El proper dissabte 29 d'octubre, el Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant (Tarragona) vibrarà amb la desena edició del minifestival TWINPALM, després de dos anys sense poder gaudir d'aquesta cita clàssica al calendari de la música independent al Sud de Catalunya.

Joana Serrat i Josep Xortó & The Congosound són les primeres confirmacions d’aquesta edició, que començarà a les 17 h i està organitzada per l’Associació Multicultural Alternativa (AMA), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Ja està activada la venda d’entrades per Internet, que actualment es poden adquirir per un preu de 18€. Les localitats es mantindran a la venda fins al mateix dia de l’esdeveniment aquí

Joana Serrat

El cinquè àlbum de la trajectòria de Joana Serrat, la cantautora vigatana que es confirma com un dels grans valors de l’escena musical catalana i internacional, és un disc introspectiu, emocional, commovedor i fins i tot dolorós que ha titulat "Hardcore from the Heart", i amb el qual ha obtingut recentment els guardons Premi Enderrock al Millor Disc de l'Any en altres llengües, Premi Altaveu 2021 i Millor Disc de l'any a la revista Ruta 66. A "Hardcore from the Heart", l’artista osonenca es confronta a si mateixa, a una imatge feta de clarobscurs, en una mena de viatge expiatori que atrapa l’espectador i que constitueix un dels cims literaris de l’artista, un nom respectat en l’escena del folk local, però també a la Gran Bretanya, Europa i als Estats Units on, per cert, ha enregistrat aquest darrer disc.

Josep Xortó & The Congosound

El projecte Josep Xortó + The Congosound neix el 2015 de la col·laboració entre el cantant i DJ Josep Xortó i l'artista Carles Congost amb la voluntat de recrear alguns dels seus gèneres musicals favorits, com l'italodisc, la new wave i el synthpop dels 80, mitjançant cançons en català carregades d'humor agredolç i malenconia lluminosa. Més enllà de l'homenatge i de l'exercici estètic de reviure aquests estils, Carles Congost omple aquesta música d'històries personals, de vida i de reflexions. 

Això que estan fent no és gens fàcil: recuperar des del present i des del local aquests gèneres de pop electrònic hedonista dotant-los de lletres reflexives i produccions sofisticades. Per als seus enregistraments han treballat amb diferents productors, però Josep Xortó + The Congosound compten amb una banda de músics estable formada per Miquel Mestres, Andrés Papas Pérez, Aleix Perdigó, Lea Mevel i Xavier Paradis, amb qui traslladen al directe de manera vigorosa les fantasies creades a l'estudi.