Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

S'ha iniciat el servei de préstec a les biblioteques de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant amb reserva i cita prèvia

Els documents s'han de sol·licitar per telèfon, correu electrònic o Whatsapp i es lliuren amb cita prèvia
S'ha iniciat el servei de préstec a les biblioteques de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant amb reserva i cita prèvia
Imatge de la façana del Centre Cultural Infant Pere, que acull la biblioteca de l'Hospitalet de l'Infant

Seguint les recomanacions tècniques dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha restablert el servei de préstec de les biblioteques municipals (de la Biblioteca Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant i de la Biblioteca Jaume Jardí i Gil de Vandellòs) amb el calendari següent:

- Des del dimecres 20 de maig, la ciutadania pot sol•licitar el préstec de documents per telèfon (678 806 010), de dilluns a divendres, de 10 a 13h; per correu electrònic (bibhospitalet@vandellos-hospitalet.cat) o a través del Whatsapp de la biblioteca. Aquest servei d’atenció s’ofereix a les persones usuàries de les dues biblioteques.

- Des del dilluns 25 de maig, hi ha servei de préstec pròpiament dit, mitjançant el sistema de cita prèvia, per evitar cues o aglomeracions. A l'Hospitalet de l'Infant, es lliuren els documents prèviament sol•licitats al vestíbul de la biblioteca; i a Vandellòs, al vestíbul de Ca la Torre. A l’Hospitalet de l’Infant, les persones usuàries han de retornar els seus documents a través de la bústia de devolució de la biblioteca, oberta tot el dia; i a Vandellòs, a Ca la Torre, de dilluns a divendres, de 10 a 13h.

Per tal de garantir la seguretat, els documents retornats pels usuaris es posaran en quarantena durant un període mínim de 14 dies. Passat aquest termini, el document tornarà a estar disponible per a ser prestat. A mesura que avancin les fases del pla de desconfinament, l’Ajuntament adoptarà noves mesures en relació amb l’activitat de les biblioteques municipals.

De moment, els usuaris i usuàries no poden tenir accés en cap cas a la col•lecció general de documents de les biblioteques ni utilitzar els seus espais. Tampoc és permès l’ús dels ordinadors públics ni altres dispositius. A més, estan suspeses les activitats culturals a les biblioteques i el servei de préstec interbibliotecari.

Podeu consultar el catàleg de documents disponibles a les biblioteques municipals en aquesta pàgina web: http://argus.biblioteques.gencat.cat
És aconsellable que a l'hora de fer la cerca, la delimiteu per població, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, perquè no està actiu el servei de préstec int
erbibliotecari. Quan entreu en el web, el més fàcil és anar a l'apartat que trobareu a la banda inferior dreta de la pantalla que es diu Enllaços > cerca clàssica. Aleshores us apareixerà una pantalla amb la caixa "Tot el catàleg" que és un desplegable on podeu seleccionar el nostre municipi.
Per qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb les biblioteques per correu electrònic o per telèfon/Whatsapp.