Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El dimarts 1 de juny s’obrirà la preinscripció als cursos de l’Escola d’Adults

Fins al 30 de juny, les persones interessades a apunta-s’hi ho podran fer a l’OMAC o per Internet
El dimarts 1 de juny s’obrirà la preinscripció als cursos de l’Escola d’Adults
Cartell de l'Escola d'Adults 2021-22

De l'1 al 30 de juny, estarà obert el període de preinscripció a l'oferta de cursos de l'Escola d'Adults de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. La preinscripció es podrà fer a les oficines municipals d’atenció ciutadana (OMAC) en horari d'atenció al públic o per Internet, a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament.

Durant aquest període, hi haurà disponible un servei d'assessorament i orientació a la sala Bonet Castellana de l’Hospitalet de l’Infant, ubicada alCentre Cultural Infant Pere, per atendre qualsevol dubte sobre l'oferta educativa de l'Escola d'Adults, els dimarts, dimecres i divendres de 10 a 13h i dijous de 16h a 19h.

La matrícula per a l'alumnat admès es durà a terme del 23 d'agost al 10 de setembre de 2021, i caldrà que sigui presentada a l'OMAC o bé a través de la Seu electrònica.

L'inici de les classes tindrà lloc el 13 de setembre de 2021 (sempre que hi hagi prou alumnat inscrit), i enguany s’impartiran a les aules de l'antiga escola Àster (de dilluns a dijous de 16.30 a 21.15h, i els divendres de 9 a 12.15h de manera telemàtica).

La Regidoria d’Ensenyament ofereix cursos de preparació per a la prova d’obtenció del títol de graduat en Educació Secundària Obligatòria (GES), per a les proves lliures d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior (CFGM i CFGS) i per a les provés d’accés a la universitat per a més grans de 25 i 45 anys.

Més informació, a la pàgina web de l’Ajuntament (www.vandellos-hospitalet.cat), a l’apartat d’Ensenyament.

 

 

 

Arxius adjunts