Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El dilluns 22 de juny s’obrirà la preinscripció a l’Escola de Música de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Fins al 30 de juny, els alumnes de nou ingrés hauran de presentar les sol·licituds preferentment de manera telemàtica
El dilluns 22 de juny s’obrirà la preinscripció a l’Escola de Música de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant
Imatge de la façana de l'Escola Municipal de Música

El període de preinscripció a l’Escola Municipal de Música Xavier Barceló de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per als alumnes de nou ingrés, per al curs 2020/21, comença el proper dilluns 22 de juny i finalitzarà el dimarts 30 de juny. Fins aleshores, les persones interessades a apuntar-se als estudis reglats i no reglats que ofereix o a formar part d’algun dels seus grups instrumentals hauran de presentar les seves sol·licituds per Internet, preferentment, omplint i enviant el formulari que hi ha penjat en la pàgina web de l’Ajuntament (i que hem adjuntat a sota) a l’adreça de correu electrònic del centre (escolademusica@vandellos-hospitalet.cat). Si no disposen dels mitjans necessaris per fer aquest tràmit online, podran presentar la sol·licitud de manera presencial, demanant cita prèvia, via correu electrònic o telèfon (977823714).

El termini previst per a la formalització de la matrícula és del 6 al 10 de juliol. Durant aquest període, els alumnes de nou ingrés preinscrits hauran d’enviar el formulari omplert amb les seves dades i el comprovant del pagament de la matrícula al correu electrònic de l’Escola.

A l’Escola Municipal de Música Xavier Barceló de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’hi brinda l’oportunitat d’aprendre a tocar un total de 15 instruments (acordió, bombardí, clarinet, flauta, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, percussió, piano, saxòfon, trombó, trompa, trompeta, tuba, violí i violoncel); i també de fer cant.

Els grups instrumentals que hi existeixen actualment són: els grups d’acordions, de guitarres de percussió i de piano; les bandes infantil i juvenil; les orquestres infantil i juvenil; el combo i el cor jove.

Per donar suport a les famílies que es troben en situació econòmica desfavorida, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant els aplica uns preus reduïts, perquè els nens i nenes empadronats al municipi puguin assistir a l’Escola Municipal de Música. Per beneficiar-se d’aquest preus, els cal l'informe previ dels Serveis Socials del municipi.

Més informació, en la pàgina web municipal: www.vandellos-hospitalet.cat

Arxius adjunts