Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El dimecres 23 de juny s’obriran les piscines municipals de Vandellòs, Masboquera i Masriudoms

L’horari d’aquestes piscines descobertes, que tancaran portes el 12 de setembre, serà de dilluns a divendres, de 12 a 15 h i de 17 a 20 h; i dissabtes i diumenges, d’ 11 a 14:30 h i de 16:30 a 20 h
El dimecres 23 de juny s’obriran les piscines municipals de Vandellòs, Masboquera i Masriudoms
Imatge de la piscina municipal de Vandellòs

LAjuntament de Vandellòs i lHospitalet de lInfant obrirà les piscines municipals de Vandellòs, Masboquera i Masriudoms el proper dimecres, 23 de juny. Aquestes piscines descobertes estaran obertes al públic fins al 12 de setembre, en horari de matí i de tarda: de dilluns a divendres, de 12 a 15 h i de 17 a 20 h; i dissabtes i diumenges, d’ 11 a 14:30 h i de 16:30 a 20 h.

Les persones que vulguin utilitzar-les hauran de signar el compromís de responsabilitat per a l’ús de les instal·lacions. Mitjançant la signatura d’aquest document, es comprometran a respectar les mesures per a la prevenció de la Covid-19 establertes per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament, d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries.

Per la seva banda, el consistori vetllarà pel compliment d’aquestes mesures i farà un registre d’assistència i mesurarà la temperatura dels usuaris i usuàries a l’entrada. A més, incrementarà el servei de neteja i desinfecció, garantirà el funcionament constant del sistema de recirculació dels vasos d’aigua i farà un control permanent de la presència de desinfectant en l’aigua de bany.

Per adquirir els abonaments, individuals o familiars, o demanar més informació es pot contactar amb l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament per telèfon (977 82 05 23) o per correu electrònic (esports@vandellos-hospitalet.cat).

Les persones empadronades al municipi, amb una antiguitat mínima de 2 anys, tindran un descompte del 5% en els abonaments; i entrada gratuïta si són majors de 65 anys.

Els infants menors de 10 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta abonada o amb possessió de l’entrada puntual corresponent.Arxius adjunts