Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

S'han reobert els vasos de la Piscina Municipal Coberta de l’Hospitalet de l’Infant

Per accedir-hi , s’ha de demanar cita prèvia a l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament al telèfon 977 82 05 23
S'han reobert els vasos de la Piscina Municipal Coberta de l’Hospitalet de l’Infant
Imatge d'arxiu de la Piscina Municipal Coberta

El dimecres 9 de desembre, l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant va reobrir els vasos de la Piscina Municipal Coberta de l' Hospitalet de l'Infant, amb un aforament màxim del 30% i cita prèvia. El mateix dia, es van reiniciar els cursets de natació amb un aforament limitat, tal com estableix la normativa.

Les entitats sense ànim de lucre a les quals l’empresa gestora de les instal·lacions esportives municipals cedeix gratuïtament la piscina coberta perquè hi puguin oferir teràpies aquàtiques han pogut reprendre també les seves activitats.

Per poder accedir a la piscina lliurement, cal reservar hora al telèfon 977 82 05 23 (en l’horari d’obertura dels gimnasos: de les 8 a les 21.30 h, de dilluns a divendres; de les 9 a les 20 h, els dissabtes; i de les 10 a les 13 h, els diumenges). Es prega a les persones usuàries que respectin les mesures de seguretat i que siguin puntuals a la cita i, en cas que no hi puguin assistir, que anul·lin la reserva per cedir el lloc.

«Malgrat les restriccions, l'Ajuntament ha decidit reobrir els vasos de la piscina, per oferir el servei a la ciutadania en general i per poder reprendre les classes dels cursos de natació, amb horaris adaptats», va afirmar el regidor d’Esports, Diego García.

Galeria d'Imatges