Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El II Vermut Live Music se celebrarà a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant els dies 8 i 9 d’octubre

Un total de 25 establiments de restauració del municipi participaran en aquest festival de música en viu organitzat per la Regidoria de Turisme, amb la col·laboració de l’Associació de Restauració i Hoteleria i el patrocini de Vermuts Miró
El II Vermut Live Music se celebrarà a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant els dies 8 i 9 d’octubre
Cartell deLII Vermut Live Music

En vista de la bona acollida que va tenir l’any passat el Vermut Live Music, la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat la segona edició d’aquest festival que combina música en viu i gastronomia, amb la col·laboració de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors i el patrocini de Vermuts Miró.

Aquest esdeveniment se celebrarà el cap de setmana del 8 i 9 d’octubre a 25 bars i restaurants del municipi, on s’oferiran un total de 46 actuacions musicals en directe i diferents aperitius. Tot això, entre les 11 i les 16.30 hores del dissabte i del diumenge, una franja horària àmplia perquè els veïns/es del municipi i els i les visitants tinguin temps de fer una ruta pels establiments participants i gaudir d’un bon vermut musical.

I és que durant els dos dies l’oferta de tapes i de música en directe serà variada i de qualitat. Hi haurà actuacions simultànies per a tots els gustos i per a totes les edats: de funky, pop-rock, bachata, rumba, copla, electrònica, jazz i dixie, entre altres estils musicals, a càrrec d’una vintena de músics d’arreu del món, entre els quals hi haurà artistes locals.

«Amb aquesta iniciativa volem fomentar l’activitat econòmica als bars i restaurants i allotjaments locals; donar suport també al sector cultural i contribuir a desestacionalitzar la temporada turística», ha dit la regidora de Turisme, María José Gómez. La regidora ha destacat la «bona col·laboració público-privada» que ha fet possible l’organització d’aquest esdeveniment que es va crear l’any passat amb la voluntat que es converteixi en una cita anual.

A la pàgina web de l’Ajuntament (www.vandellos-hospitalet.cat) i de Turisme (www.hospitalet-valldellors.cat) es poden consultar els horaris de les actuacions i els músics que actuaran a cada establiment (en aquesta edició del Vermut Live Music hi participaran no només bars i restaurants del nucli de l’Hospitalet de l’Infant, sinó també de Vandellòs). També hi trobareu informació a les xarxes socials de l’Ajuntament, de Turisme i de l’Associació de Restauració i Hoteleria.

Arxius adjunts

Galeria d'Imatges