Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El Pessebre dels Estels tanca amb més de 5.000 visitants

Les persones assistents valoren positivament el nou recorregut únic i els horaris d’accés
El Pessebre dels Estels tanca amb més de 5.000 visitants
Imatge del XXIV Pessebre dels Estels d'Héctor Aubalat

La 24a edició del Pessebre dels Estels a la Masia de Castelló ha finalitzat després de 4 dies de representació amb un total de 5.000 visitants. Els primers dos dies, 11 i 12 de desembre, van assistir-hi 1.100 persones cada dia; i el segon cap de setmana -18 i 19 de desembre- 1.400 cada dia.

Des de l’Associació Masia de Castelló es considera un èxit d’assistència, tot i ser un 40% menys que la de la darrera representació, al 2019, ja que la situació actual de pandèmia ha permès celebrar el Pessebre, tot i que amb un aforament inferior. Precisament la reducció de l’aforament ha permès que tothom hagi pogut veure les més de 40 escenes sense aglomeracions de gent.

El president de l’Associació, Santiago Nomen, assegura que “el recorregut únic ha arribat per quedar-s’hi” i destaca especialment la bona actitud i comprensió, tant de les persones visitants com de les figurants. “Ho definim amb dues paraules: sentiment i orgull”, diu Nomen, que continua “aquest èxit reforça la cultura popular, ens reforça com a col·lectiu i ens dona molta il·lusió per tirar endavant tots els projectes que tenim pensats a la Masia de Castelló”. Des de l’Associació s’ha agraït molt disposició de tots els figurants, que malgrat la pandèmia han apostat per un format de pessebre nou, així com el compromís amb el projecte de la Masia de Castelló.

L’Associació Masia de Castelló vol portar a terme durant aquest 2022 tres projectes:

  • Legalitzar la situació de la Masia de Castelló

  • Fer més massa social

  • Organitzar més activitats dins de Castelló

Des de l’organització del Pessebre dels Estels es vol donar gràcies a tots els col·lectius que han fet possible portar a terme de nou l’esdeveniment més important de Castelló des de fa 24 anys, des dels patrocinadors (Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i ANAV), així com les empreses i entitats col·laboradores, que són moltes, i els mitjans de comunicació que s’han fet ressò del Pessebre.

El Pessebre dels Estels es va celebrar a la Masia de Castelló durant els dies 11, 12, 18 i 19 de novembre i la principal novetat va ser la implantació d’un recorregut únic per als visitants, que a més, havien de comprar les entrades exclusivament en línia al web www.masiacastello.cat

Els organitzadors del pessebre han posat en marxa una enquesta de satisfacció per als visitants del pessebre que està disponible en aquest web:

https://www.surveymonkey.com/r/enquestaPessebreEstels2021

Galeria d'Imatges