Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El projecte de reurbanització de la pista Nova Llum de l’Hospitalet de l’Infant, sotmès a informació pública

Fins al 13 de juny, es poden presentar reclamacions o al·legacions, per internet, a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament; o de manera presencial, a les oficines municipals d’atenció ciutadana
El projecte de reurbanització de la pista Nova Llum de l’Hospitalet de l’Infant, sotmès a informació pública
Una imatge simulada de la pista destinada a un ús esportiu i de lleure

Fins al dilluns 13 de juny inclòs estarà sotmès a informació pública el projecte de reurbanització de la Pista Nova Llum de l’Hospitalet de l’Infant, situada entre el carrer d’en Jaume II i el carrer de Joan XXIII, amb una superfície d’intervenció de més de 3.250 metres quadrats, aproximadament.

Durant aquest període, es poden presentar reclamacions o al·legacions al projecte redactat i signat per l’arquitecte Ivan Martin Carreño. Aquest projecte va ser aprovat inicialment per la Junta de Govern Local el passat 12 d’abril, amb un pressupost de gairebé 500.000 euros.

Les instàncies es poden presentar de manera telemàtica, a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament; o presencialment, a les oficines municipals d’atenció ciutadana (OMAC).

L’objectiu d’aquest projecte és generar un espai públic obert per poder desenvolupar diversos tipus d’activitats socials, esportives i comunitàries, amb una petita pista esportiva, zona de joc infantil i espais d’esbarjo i la previsió per a la construcció d’un petit edifici auxiliar tipus bar en un futur.

Amb aquesta intervenció, volem millorar aquest espai, posar a disposició de la ciutadania un parc urbà, d’ús esportiu i de lleure, on puguin conviure veïns i veïnes de totes les edats, en un entorn agradable, al centre de la població», ha dit l’alcalde, Alfons Garcia.

Les principals actuacions que es duran a terme consistiran en:

- Moviment de terres i anivellament de la zona fins a la cota del carrer de Jaume II per aconseguir un espai tot al mateix nivell, excepte de la part corresponent a les jardineres previstes, que es mantindrà, per conservar la major part de l’arbrat.

- Instal·lació de nous paviments: continu de formigó per la zona destinada a espai d’esport i de lleure, tou amb sauló compactat per a la zona de joc infantil i per a la zona on en un futur hi podria haver la terrassa d’un bar; i dur amb peces prefabricades de formigo per la resta dels espais.

- L’enderroc de la construcció existent, que està annexada a una de les graderies.

- L’enderroc d’una de dues les graderies existents, en concret de la que té annexada el petit edifici auxiliar que també s’enderrocarà.

- Construcció de dos nous nivells d’esglaons de formigó a la graderia que es mantindrà.

- Habilitació d’una zona de joc infantil

- Construcció de murs de contenció per a les jardineres

- Eliminació de part de l’arbrat existent i plantació de nous arbres i vegetació

- Instal·lació de nou enllumenat públic i d’altres serveis

- Instal·lació de nou mobiliari urbà (bancs, font d’aigua, papereres, etc.).Accés al projecte d'urbanització que es pot consultar a la Seu electrònica de l'Ajuntament

Arxius adjunts

Galeria d'Imatges