Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El Viver d’Empreses d’IDETSA s’ha convertit en un centre de negocis

L’empresa municipal de promoció econòmica ha fet unes obres de reforma a l’edifici per poder-ne llogar la part central a la multinacional IDOM
El Viver d’Empreses d’IDETSA s’ha convertit en un centre de negocis
Foto de l'alcalde, la regidora de Promoció Econòmica i el gerent d'IDETSA amb els representants d'IDOM

El Viver d’Empreses d’IDETSA s’ha transformat en un centre de negocis, que acull des d’aquest mes d’octubre l’empresa IDOM, Consulting, Engineering, Architecture SAU. L’empresa municipal de promoció econòmica de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, IDETSA, ha llogat a aquesta multinacional, que fins ara estava ubicada dins del recinte de la CN Vandellòs II, la part central de l’edifici on fins al passat mes de juny tenia la seva seu, al polígon industrial Les Tàpies I. En concret, li ha arrendat una superfície de 465 m2, repartits entre la planta baixa i la planta primera, on treballen actualment una quarantena de persones, entre enginyers/es, tant nuclears com mecànics, elèctrics, civils i químics; projectistes, delineants i personal administratiu en general.

Per poder llogar aquest espai, IDETSA ha dut a terme unes obres de reforma de l’edifici que han servit per canviar la distribució dels despatxos i ampliar-los. D’aquesta manera, les instal·lacions s’adapten a les necessitats d’IDOM, que ha escollit també aquest nou emplaçament per la seva proximitat al seu client principal a la demarcació de Tarragona, segons ha explicat el responsable de la nova oficina de l’empresa, Xavier Amorós, que juntament amb el director de l’Àrea tècnica nuclear d’IDOM, Xabier Ruiz; l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia; i la regidora de Promoció Econòmica, María José Gómez, han visitat aquest dimarts 19 d’octubre el Viver d’Empreses.

El nou centre de negocis disposa també de tres naus de 70 m2 cadascuna, una de les quals està llogada a l’empresa Techintegrador, del sector tecnològic; i una altra està pendent d’un nou arrendament.

A més, el Viver d’Empreses segueix albergant les aules de formació d’IDETSA, dues sales de 60m2 cadascuna que estan homologades per impartir les classes de 9 certificats de professionalitat.

La regidora María José Gómez, ha recordat que un dels objectius del trasllat de la seu d’IDETSA del Viver d’Empreses al centre de l’Hospitalet de l’Infant, a l’avinguda Via Augusta número 2, era «atraure empreses i emprenedors al polígon industrial i posar al seu abast espais per a oficines. En aquest sentit, ha afirmat: «Volem retenir l’empresariat i el talent al municipi i alhora apropar els serveis al veïnat i a l’empresariat, per això vam canviar també la ubicació de l’oficina d’IDETSA».

A l’edifici de la Via Augusta, IDETSA ofereix els serveis de Borsa de Treball, Servei d’Atenció Laboral i Servei d’Assessorament a emprenedors i també els nous serveis relacionats amb la mobilitat (amb el lloguer de bicicletes elèctriques; i a l’estiu, amb les zones d’aparcament regulat de l’Hospitalet de l’Infant). Allí també està instal·lada l’oficina comercial d’IDETSA Fibra i la Regidoria de Comerç.

D’altra banda, al polígon industrial Les Tàpies I, IDETSA disposa també d’un Viver Tecnològic, distribuït en 6 naus de transició de 75 a 150m2 i 18 despatxos de 35 m2, que s’ofereixen en lloguer a uns preus molt assequibles (més informació a www.idetsa.cat).

Galeria d'Imatges