Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Gairebé 800 alumnes de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’han beneficiat dels ajuts municipals per a l’ensenyament

El consistori ha destinat més 81.000 euros al programa municipal de subvencions per a l’ensenyament aquest curs 2022-2023
Gairebé 800 alumnes de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’han beneficiat dels ajuts municipals per a l’ensenyament
Imatge de recurs d'una alumna a l'entrada de l'Escola Mestral

El gruix de l’import total dedicat a aquestes subvencions, uns 78.000 euros, han anat a parar als ajuts per a la compra i reutilització de llibres de text, dels quals s’han beneficiat un total de 746 alumnes empadronats al municipi que estudien als centres educatius d’infantil, primària i secundària de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

A les famílies que han complert els requisits establerts a les bases, se’ls ha subvencionat en un 50% o en un 75% el preu dels llibres de text, impresos i digitals, en funció dels anys que fa que estan empadronades al municipi; i se’ls ha facilitat l’acollida al programa de reutilització de llibres de text impresos.

Amb la resta dels diners, l’Ajuntament ha subvencionat el transport a alumnes que cursen cicles formatius i modalitats de batxillerat a centres educatius públics de fora del municipi, perquè aquí no s’ofereixen aquests estudis; i ha donat ajuts a alumnes dels cursos de català i dels cursos d’adults, per pagar-ne la matrícula. D’aquestes altres línies de subvenció se n’han beneficiat 24 estudiants.