Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

IDETSA obre un taller laboratori d’impressió 3D a l’Hospitalet de l’Infant

L’empresa municipal de Promoció econòmica ofereix aquest nou servei a la seva oficina de l'avinguda Via Augusta
IDETSA obre un taller laboratori d’impressió 3D a l’Hospitalet de l’Infant
Imatge de la primera sessió de formació sobre impressió 3D que va tenir lloc el passat 19 d'octubre

L’empresa municipal de Promoció econòmica de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, IDETSA, ha posat en funcionament un nou servei a la seva oficina de la Via Augusta de l'Hospitalet de l'Infant: el Fab Lab, un taller laboratori de fabricació digital, amb dues impressores 3D i el programari corresponent.

Per utilitzar aquest servei, supervisat per un tècnic especialista, cal fer prèviament un curs d'introducció a la impressió 3D. De moment, IDETSA n'ha programat 4, que consten de 2 sessions de 2 h cadascun (de 17 a 19 h): el primer s'ha programat per als dies 19 i 26 d'octubre; el segon, per al 2 i 9 de novembre; el tercer, per al 16 i 23 de novembre; i el quart, per al 30 de novembre i el 14 de desembre. La inscripció, que és gratuïta, està oberta a https://www.idetsa.cat/oferta-formativa-2/

Aquesta formació està subvencionada pel programa Emprèn.cat de la Generalitat de Catalunya dins la línia 2 (Actuacions per a l'enfortiment de l'ecosistema emprenedor).

Amb aquest nou servei, “volem posar a l’abast les eines tecnològiques necessàries perquè dissenyadors, emprenedors, estudiants o empreses del municipi puguin crear alguna peça nova o personalitzada i que ho vegin com una opció per l’obtenció de recanvis d’elements descatalogats i de difícil adquisició al mercat canviant”, segons ha explicat el regidor de l’Àrea de Promoció econòmica, Ferran Conejo.

«La impressió 3D és de gran utilitat en el sector industrial, per exemple, en un entorn en què de vegades els terminis d’entrega i l’obtenció d’elements i peces en concret es poden demorar o no ser possibles d’aconseguir al mercat», ha afegit Conejo.

Més informació, al telèfon d’IDETSA (977 820 820).

Galeria d'Imatges