Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

IDETSA ofereix dos nous serveis gratuïts a la ciutadania

L’empresa municipal de Promoció Econòmica posa a disposició un espai de recerca de feina amb personal tècnic i un nou canal de comunicació a través de Whatsapp per rebre informació de cursos i ofertes de feina.
IDETSA ofereix dos nous serveis gratuïts a la ciutadania
L’empresa municipal de Promoció Econòmica

Per a totes aquelles persones que es trobin en un procés de recerca de feina o que vulguin millorar la seva ocupabilitat, l’empresa municipal de Promoció Ecònomica, IDETSA, ha habilitat dos nous serveis gratuïts:

- L’espai de recerca de feina, dotat dels recursos materials i tècnics necessaris perquè les persones puguin iniciar un procés de recerca activa d’ocupació de manera autònoma. En aquest espai, ubicat a l’Oficina d’IDETSA (a l’avinguda Via Augusta número 2 de l’Hospitalet de l’Infant), els dimecres, de 10 a 13 h, s’hi ofereix:

  • Assessorament personalitzat i acompanyament en el procés de recerca de feina.
  • Inscripció a cercadors i portals de feina.
  • Revisió i elaboració de currículum i presentacions.
  • Informació sobre l’estat del mercat de treball i de les ofertes actives.
  • Derivació a formacions professionalitzadores i projectes d’inserció laboral d’entitats públiques o privades.
  • Informació, formació i suport per la recerca de feina en tots els canals disponibles i especialment en els canals en línia.
  • Alta a la Borsa de Treball del municipi (idetsa.cat/borsatreball)

Per utilitzar aquest servei, només cal trucar al telèfon 977 820 820 i demanar hora.

- Un nou canal de comunicació a través del Whatsapp, per estar al dia de totes les oportunitats formatives i laborals que hi ha al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Per rebre informació sobre els cursos que s’hi organitzen i les ofertes de feina disponibles, cal donar-se d’alta en el servei de la manera següent:

La persona interessada d’ha de guardar al seu telèfon mòbil aquest número: 621 297 757. Després, ha d’obrir el Whatsapp i enviar un missatge a aquest número amb la paraula ALTA. Per donar-se de baixa del servei només és necessari enviar un missatge a la paraula BAIXA.