Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Jose Maria García López i Monica Malla Esque guanyen la 13a Cursa de la Portella de l’Hospitalet de l’Infant

Van ser els primers classificats de la categoria masculina i femenina, respectivament, d’aquesta prova disputada el diumenge 24 de març
Jose Maria García López i Monica Malla Esque guanyen la 13a Cursa de la Portella de  l’Hospitalet de l’Infant
Podi masculí de la cursa clàssica

Jose Maria García López, del Team Gozalvo, en la categoria masculina; i Monica Malla Esque, del Rocko Almenar, en la categoria femenina, han guanyat la 13a edició de la Cursa de la Portella, l’esdeveniment esportiu de muntanya organitzat pel Club Centre Excursionista Serres de Mestral amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per diumenge passat, 24 de març.

Jose Maria García López va completar el recorregut de la cursa Clàssica, de 17 km i un desnivell positiu acumulat de 1.000 m, en un temps d’ 01:36:10. Al podi masculí va estar acompanyat per Ferran Larroya Paixà, del C.E. L’Areny/ Escola d’Atletisme de Mont-roig del Camp, que va quedar en segon lloc amb un temps d’01:36:18; i per Javier Heras Hernández, del Centre Excursionista Serres del Mestral, que va quedar en tercera posició amb un temps d’01:36:22. Aquesta prova és puntuable per al Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona (CCTGN).

Monica Malla Esque, va acabar el mateix recorregut en un temps d’01:53:35 i va compartir el podi femení amb Laia Guinovart Díaz, de Desnivell + By Nectina Autoforum, que va ocupar el segon lloc, amb un temps de 02:09:55; i amb Abril Parra Molins, de Desnivell + By Nectina Autoforum, que va quedar tercera, amb un temps de 02:10:52.

Els guanyadors del premis locals van ser: Javier Heras, en la categoria masculina, que va quedar tercer en la classificació general, amb un temps d’1:36:22, com dèiem abans; i Orsolya Nemeth, en la categoria femenina, amb un temps de 02:27:30. Tots dos pertanyen al Centre Excursionista Serres del Mestral.

En la modalitat de la Cursa exprés, de 10,5 km i 450 m de desnivell positiu: el primer classificat de la categoria masculina va ser Arnau Fargas Navarro, del Firehawk Trail Team, amb un temps de 00:52:41; el segon, Josep Ferré Huguet, del C.E. Priorat (amb 00:53:01); i el tercer, Xavier Guaita Gual, de l’A.E. Senderó Riudecols (amb 00:55:19). La primera classificada de la categoria femenina va ser Andreea Denisa Oprinca, del Club Natural DFN, amb un temps d’01:06:00; la segona va ser Maria Roig Bergadà, del Club Atlètic Espluguí (01:08:25); i la tercera, Cristina Vives, del C.E. L’Areny (01:11:43).

Oriol Chies Sirisi i Marina Sarria Morales, del Centre Excursionista Serres del Mestral, van emportar-se els premis locals d’aquesta modalitat: Chies, en la categoria masculina, amb un temps d’ 01:08:48; i Sarria, en la categoria femenina, amb un temps de 01:16:00.

El president del Club Centre Excursionista Serres de Mestral, Josep Gavira, ha destacat el nombre d’inscrits (gairebé 400) i ha explicat que les modalitats de la cursa que han comptat amb més participació han estat la cursa exprés i la caminada, que no era competitiva i tenia un recorregut de 10 km, amb un desnivell acumulat de 300 m. També ha remarcat la bona valoració que han fet els participants de l’organització i del marcatge dels circuits i dels recorreguts; així com el temps favorable que va fer durant l’esdeveniment esportiu, que va permetre als i les participants gaudir dels paisatges del municipi, caracteritzats pel contrast entre mar i muntanya.

A https://www.serresdelmestral.cat/cursalaportella es poden consultar les classificacions de la 13a Cursa de la Portella.

Galeria d'Imatges