Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant activa el servei e-Notum per a una gestió administrativa més àgil i eficaç

És una plataforma de notificació electrònica del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC)
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant activa el servei e-Notum per a una gestió administrativa més àgil i eficaç
Imatge de recurs

L'Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha posat en marxa el servei e-Notum, una plataforma notificació electrònica que s’afegeix a l’actual d’esPublico Gestiona per permetre una comunicació més eficaç i àgil entre l'administració local i la ciutadania.

La inclusió d’aquest nou sistema de notificacions electròniques obre un nou canal que  facilitarà a la ciutadania rebre informació rellevant sobre tràmits administratius, comunicacions oficials i altres procediments gestionats per l'Ajuntament, de manera ràpida i segura.

Entre els beneficis que aporta el servei e-Notum, prestat en col·laboració amb el Consorci AOC (Administració Oberta de Catalunya), es troben:

  • L’agilitat en la comunicació: les notificacions electròniques permetran als ciutadans i ciutadanes rebre la informació de manera immediata, evitant desplaçaments innecessaris i estalviant temps en la gestió de tràmits administratius.

  • L’accessibilitat: el servei e-Notum estarà disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, per a una major comoditat dels usuaris i usuàries, que podran accedir a la informació des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet.

  • La sostenibilitat: La implementació d'aquest sistema electrònic contribueix a la reducció del consum de paper i a la preservació del medi ambient, en línia amb els compromisos de l'Ajuntament amb la sostenibilitat i la digitalització.

Així doncs, a partir d’ara el ciutadà/ana rebrà dos missatges en què se li informarà que disposa d’una notificació electrònica i podrà escollir el canal que li sigui més fàcil per recollir-la.