Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant agraeix a sotsinspector en cap Jordi Jiménez la seva tasca a la Policia Local

El consistori ha organitzat un acte de comiat per la seva jubilació i ha donat el relleu al sergent Sergi Navarro, que ja està al capdavant del cos policial
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant agraeix a sotsinspector en cap Jordi Jiménez la seva tasca a la Policia Local
L'homenatjat, Jordi Jiménez, pronunciant el seu discurs.

Aquest divendres 30 de setembre ha tingut lloc un emotiu acte de comiat al sotsinspector en cap de la Policia Local Jordi Jiménez, amb motiu de la seva jubilació, a la Sala Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant. Amb l’organització d’aquest acte institucional, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha volgut agrair-li els seus més de 41 anys de servei al cos policial, 24 dels quals com a cap; i també donar el relleu, oficialment, al sergent Sergi Navarro, qui des de fa uns mesos exerceix aquest càrrec. Navarro acumula ja 24 anys de servei a aquest cos policial.

Tant l’alcalde, Alfons Garcia, com el regidor de Seguretat Ciutadana, Tomás Díaz, han donat les gràcies al Jordi Jiménez per la seva «dedicació», «vocació de servei» i «estima per la seva professió» i li han desitjat que gaudeixi de la seva nova etapa vital, un cop jubilat; i també han adreçat unes paraules de suport al nou cap de la Policia Local.

Per la seva part, Sergi Navarro ha remarcat, com a tret característic del Jordi Jiménez, la seva «proximitat als companys de feina i a la ciutadania» i ha valorat la seva trajectòria professional i el fet que aconseguís crear una estructura interna i una ampliació de la plantilla.

En aquest sentit, Jordi Jiménez ha recordat que quan va començar a treballar a la Policia Local, amb 21 anys, el cos només estava format per 6 persones; i també ha rememorat episodis destacats que ha viscut durant la seva vida laboral, com ara l’accident de la nuclear Vandellòs I, els atemptats terroristes de Cambrils i, més recentment, la pandèmia de la Covid-19.

A aquest acte protocol·lari hi han assistit tots els agents i el personal que treballa a la Comissaria de la Policia Local, així com familiars i amics de l’homenatjat, diversos regidors i representants dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Nacional, de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de diversos municipis de la província.

Galeria d'Imatges