Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant convida la ciutadania a celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física amb diverses activitats

Per commemorar aquest dia, l’Àrea d’Esports ha organitzat diverses propostes

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física, el 6 d’abril, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat diverses propostes: unes obertes a la ciutadania i altres adreçades a l’alumnat de les escoles del municipi.

Les activitats obertes a la ciutadania consisteixen en:

- Una actuació a càrrec de les entitats locals Club de Gimnàstica Rítmica i Aerorítmic de l'Hospitalet de l'Infant, el Club de Patinatge i l'Estudi de Dansa M. Carmen Gallardo, prevista per al dimarts 11 d’abril a les 17.30 h, a la Plaça Berenguer de l’Hospitalet de l’Infant.

- Unes caminades populars, programades per als dies 12 i 13 d’abril, a les 9:15 h, a l’Hospitalet de l’Infant (amb punt de sortida a la Casa de la Vila, en direcció al passeig marítim i Cala d'Oques) i a Vandellòs (amb punt de sortida a l’Ajuntament de Vandellòs, en direcció a Remullà).

Per als alumnes dels centres educatius de primària del municipi, l’Àrea d’Esports ha organitzat unes sessions de latino (el 31 de març per a l’Escola Mestral i el 14 d’abril per a l’Escola Valdelors); i unes olimpíades per als joves que participen en l’oferta d’activitats de Setmana Santa (el 6 d’abril).

A més, l’Ajuntament ha col·laborat amb el Club de Gimnàstica Rítmica i Aerorítmic de l'Hospitalet de l'Infant en l’organització de la Masterclass amb Ivan Fernández, un dels millors gimnastes de tot Espanya, programada per al 3 d’abril al pavelló esportiu de l’Hospitalet de l’Infant.

Des de l’Àrea d’Esports s’anima els veïns i veïnes a participar en aquestes activitats, a practicar exercici físic cada dia i a fer-se seu el lema de la campanya impulsada per la Generalitat de Catalunya: «Gaudeix de la vida, posa’t en marxa!».

L’objectiu del Dia Mundial de l’Activitat Física és promoure l’activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els seus efectes beneficiosos per a prevenció de les malalties relacionades amb el sedentarisme, tant per a infants i adolescents com per a persones adultes i gent gran.